My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Wednesday, April 21, 2010

Celebrated In Advanced Gituuuuuuuuu!!!

 ehem...
 selamat hari lahir to ct n mim..
 venue : Taman Warisan, Putrajaya
 Menu : Ohh..campur..campur
 Cake : Choc. Cheese 


cake besday ct + mim


besday gurls : ct n mim yg sgt happy nye!!


hohoho..inilah mereka!!!!




with bakal pengantin yg excited nak kawen..hohohh


paling suka gambo ni dul! tq la wa!


da photographer...wa aka kerak nasik

hehhe..tq to all la...
so hepy besday ya!!!!!;-)

p/s : gambo2 ini ihsan dari dik wa aka kerak nasi n hanya 2 gambo je dari aku!

Tuesday, April 20, 2010

"Ehhh..why so cute huh?"

Cutenya.
Nak satu!!!!!!
Adoi bila memikirkan susah gile nak dapat,
sbb product ni dari indonesia..
so how cum??
My hubby pun maybe lambat lagi nak ke jakarta..
huhuhu..
tetapi ia tersangat chumel la..
Ley wat kenangan or cam album kecik before we meet si kiut miut dlm perot nih...
adoyai...camno nih...hurmmm..

                                            ha..cute kan???cute wooooooo....
Source : mommiracle web

"19 week" Hello Sayang!


                                 "sudah 19 minggu ye sayang?
                                              watpe kat dalam tu??
                                              bergusti yek..jgn noti2 tau.....;-)"



                                                       " iye ummi ku syg...sy ngah dok bergusti ni..
                                   eyahhh ..eeyah...
                                                saye juge dah bley dengar suare ummi..keyla..
                                                      nak main2 ni..nnt mkn sedap2 tau!"

Source :  baby center


wah..syiokkan dapat berkomunikasi dgn sikecil ini,
Heheh,
Now, dah 19 week, Your baby may be able to hear you now!!!!!!









Welcome Back

Ayoppp..
Sudah lama ya.
Iya dong.
Berminggu sudah aku blog walking..
hehhe, ok wat bace blog org kan sesaje untuk release,
Sonok je.

Kehidupan yg penuh dgn LOKALITI yg tak berenti menyebabkan aku agak malas untuk post ape2,
Dan sementara mnggu da "next" yang bebile je akan sampai tu,
aku wat le post sket + tuko layout,
Sbbnye aku layout yg simple camni la lebih kurgnye.
hehhe..harap2 rajin2 la aku update(klau rajin weh)
Ohh..seperti biasa saja,
Baby pun dah 4 bulan lebih, almost 5 month la,
Dah terase si kiut ini bergerak2,
Malam still tak ley nak menelan sgt,
Minum susu oklah yek.

Wolait, itu aje update terkini,
Opss, weekend ni lets go to Utara naaaaaa..lik kampung beb!
                                                                    Jaa!  4 month + + +

Monday, April 5, 2010

keowtyau sup PADANG BESAQ!

Wahh..sudah sekian lama aku tak post apa2,
adeh...
tapi dikala ini hanya skadar meluahkan yg tersimpan...
hohooohoh..bukan rahsia dah kot..


"aku nak mkn keowtyau sup padang besaq!!"


perghh..sudah 2mggu terbayang2..
adeh..mana nak pi sampai padang besaq...
tapi ada sikit gembira pabila rakanku memberitahu ini...


"nana jgn isaula, ada keowtyau sup sebijik mcm tu kat sepang..nnt kita pi..."

adeh...siokkk punya!!!!!!!
tapi aku masih boley bersabar menunggu saat itu...
bila ya????
nak pi sendiri tak tau jalan..hehhehehe..


tapi wa ckp lu mmg layan oooooooo...mmg sedap..siok suma ahhhhhh...
dulu masa kat matrix perlis boleh kata hari2 aku ngan lin dok pi mlantak...
perghhh..tak bley tahan oooooooo....
tapi setiap kali p padang besaq aku tak pernah miss punya pegi situ...


last skali  aku gie tak silap masa 2007 or 2008..
masa tu masih kijo ngan bahagian sukan..perghhhh...best2..best2...
skali ngan angah n para pun sangkut..
org lain sibuk bli belah barang2..kitaorang siok layan mkn..siap tapau beb!

dan skang inikah rasa mengidam itu???????????
tapi aku masih ley control ahhhhhhhhhhhhhhhh..hohoohohoh

jgn dilayan sgt..cuma bersabar...hehhehe
insyaAllah..tak lama lagi kita mkn ye syg..;-)


*balik ni nak bgtau abi awaklah!!!hohohohoho..


  *Gambar di padang besar, gerai mkn tu ada kat dalam tu lah..hehheh..pada yg pernah pergi sure tau kot!!!

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...