My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Tuesday, February 21, 2012

~Abang Sayang~

Assalamualaikum,
Lamanya tak singgah sini,
Waktu sangat packed dan sangat tak sempat tuk berlaman sosial,
Aicheh..

Alhamdulillah,
semuanya dalam keadaan baik,
last week jumpa adik Wafiy,
Adik wafiy jugak aktif mcm wafiy,
Tapi wafiy lagi aktif kot bab kicking ni,
Sampai senak perut,

Nak upload video tapi tak tahu ley ke tak
Try jap ehhh..
eh  eh  eh mcm bulehhhhh
inilah adiknye Wafiy...
heeeee..


eh eh..geram plak rasa..
dari kaki sampai la last skali baru muka dia..
hehehhe,
tapi sorry kalau video kurengggg sket...


Sangat tak puas kan kalau tengok..
Macam tulah dulu masa tgk Wafiy masa dalam perut,
Now , Wafiy dah nak jadi abang,
Abang Sayang!

dan inilah juga Abang Sayang umie and abie...

Macam big bro tak?
hehehhehe


oklah,
selamat menikmati hari2 yang mendatang,
Moga barakah Allah buat semua..

;-)

--------@ Ummie Aie'sya


8 comments:

  1. Salam Y0ng...

    Alahaai bahagianya dapat tengok si kecik kat dalam tuuu.....aaaa....

    Yong..boy kah..tak la seterer doktor nak determine just by tengok video tu...hehe...

    ReplyDelete
  2. abg makin hr makin ensem,
    seri nak dpt adik kot?? hehehe

    ReplyDelete
  3. Aza : wassalam za, hihihi..syiok kan tgk baby dlm tummy...marilah sama2 meneka apekah bebird atau burger??hihihi

    Na : hihih, abg control macho jugak na..heeee

    ReplyDelete
  4. teruja akak tgk video tu, lagi teruja kalo akak sendiri yg alami, hhahahaa... big bro la wafiy, moga dirahmati Allah swt.

    ReplyDelete
  5. Dear kak emme : hihih, insyaallah kak emme, daku mendoakanmu selalu ;-)

    ReplyDelete
  6. Kalau girl mesti cantikkk! Kalau boy op kos hemsem macam Abang Sayanggg ni..InsyaAllah..hehehe

    ReplyDelete
  7. Fie : Amin!!!!!!!!!!..sama2 kita tunggu dan lihat okeh auntie! heeeeeeee

    ReplyDelete
  8. comel nye!99 days to go!mesti tak sabar nak tengok baby live kan...abg wafiy nanti jangan notty2 k.bagi umie rest sebab adik tak duk diam dlm peyut hehe

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...