My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Thursday, February 2, 2012

~Mummy Yang Lima Bulan~

5 month and pluss...
dan sebenarnya lagi satu minggu nak menjengah 6 month
lambat betul update..heeeee


Assalamualaikum,
Actually diakui pregnancy kali ni perut saya lebih kecik,
Kerana sampai skang saya masih boley pakai baju kurung ke opis,
Waktu kendongkan wafiy tak dapatlah nak pakai dah sbb perut terlalu menonjol ke depan,
macam toing! gitu..
hehehheh,

Alhamdulillah,
tahap kesihatan bayi dan ibu adalah baik...
mudah mudahan sampai kelahiran nanti juga dimudahkan semuanya,

Baju untuk adik belum start beli niiii,
bilelah agaknye nak start ni,
Minggu ini kah?

;-)
oklah..
harini byk plak updatenya..heee

-------@ Ummie Aie'sya

8 comments:

  1. Kecik sikt ye Sya dari Wafiy dulu? Adakah gegirl? Hehe..

    ReplyDelete
  2. Fie : adakah? amin! umie menerima seadanya boy ke gegirl pun..hihiihih

    ReplyDelete
  3. seksi lak tgk sya pakai baju tu, hehehe..ade kah yg kunampak itu pusat mu, heeee~ tali seluar ek...takpela... cute je tgk!

    ReplyDelete
  4. dah nmpak perot comel itu, hehe

    ReplyDelete
  5. kak emme : hihiihihihi...

    na : yeay dah nampak ! ;-)

    ReplyDelete
  6. mesti adik abg wafiy ni girl kot...hehe..
    windu sma sya n wafiy...

    ReplyDelete
  7. cam baru semalam sama-sama pregnant tau..tau dah sama-sama pregnant lagi. Akak insyallahh bulan 3 due

    ReplyDelete
  8. Mim : amin!!..heheh, mim sihat ke?cemane skang?

    Kak Annur : hihihi, sekejap je masa kan..tahniah jugak tuk akak! :_)

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...