My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Friday, April 20, 2012

~ At 34weeks ~



Assalamualaikum...

Wahhh lamanya tak update!

Alhamdulillah semuanya sihat aje,
Cuma lately ni selalu sangat sakit belakang, pinggang, perut mengeras...
Contraction kecil kecilan pun ade jugak ;-)

Now dah masuk 34 weeks,
Kejap je kan..kejap sgt2,
Baru je rasa sebulan dua haritu..
Skang dah lapan bulan lebih dan mnghampiri 9 juga...

Abang Wafiy macam biasa,
Bertambah manja dan dah pandai majuk sambil sembam muka ke bawah...
Hehehehehhe..
Aktif pun sgtlah aktif...

Umie plak di fasa yang sedang meletihkan,
Juga nak jalan lama2 dah start sakit2,
Memang berbeza ye anak kedua ini,
Walaupun cepat rasa sakit tapi masih aktif berkejaran, hehehhehe

Apa pun doakanlah moga dimudahkan semuanya,
Barang2 baby pun dah 89% .
Tinggal ape je ye...
Ermmm...brg2 sket2 gitu je...
tapi boley kate 99% kot barang dah prepared. hehehhehe

Oklah, melalut di saat mengantuk beginilah adanya...
Jumpa lagi,

-----@ Ummie Aie'sya

3 comments:

  1. kejap je ms berlalu kn sya...
    prut semakin membesar...
    abg wafiy pn dh besar n nmpk agak kuruih...
    semoga dipermudahkn bersalin nnt...
    pantang serdang ke blk kmpg?

    ReplyDelete
  2. huhu, baru tau sya pregnant lagi. Tahniah Sya..take care tau,..

    ReplyDelete
  3. salam..
    moge semuanya selamat ye kak sya..
    Alfatihah =)
    *wafiy, get ready jaga umi. Namo manja2 sgt sbb now, wafiy kan abang ^ ^

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...