My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Friday, May 4, 2012

~Anak Terunaku Yang Manis~


Assalamualaikum...
Wah lama sangat menyepi dari berblog nih....
Haiyohhhh...

Memang tak sempat lah uols,
Dengan kepenatan berganda dan mood adalah tak sabar mahu cuti,
Apepun lambat lagi, hujung bulan nih baru cuti kottt...

Hehehheeh,
Rindu abg Wafiy tak?

Abang Wafiy semakin manis lah...
hehehhehe,
Dah boleh dah diharap suruh itu ini,
Hehehehe....

Apapun umie mmg agak nervous dan cuak menunggu hujung bulan ini...
Moga dimudahkan semuanya
Aminnnn....

Keadaan juga agak kurang stabil tapi masih aktif berjalan ke sana sini
Masih drive ke tempat kerja,
Masih seperti biasa rutinnya, heeeeeeeeeee

Cuma keadaan agak terbatas bila kesakitan datang tiba2,
Adehhhhhhhhh...

dan ini picta di hari ini,
Umie at 9 , peace yowwwwwwwww!

sama manis tak dengan anak teruna ku?
hahahhaha...

oklah,,,, sebenarnya dah tak larat and sakit kepala memandang ke pc nih,
End dulu keyy....

bye and assalamualaikum ;-)


------@ Ummie Aie'sya

2 comments:

  1. mmg la manis, coz ummi n abi dia manis orgnye...
    hope yg sec ni pun manis juga... girl kan sya? lagi la sweet, yeay! wafiy nak dpt adik.....mesti dia syg kat adik dia kan....hehehe...

    ReplyDelete
  2. Kak Emme : wah kak emme ni meneka dgn keyakinan! Fuh Aminnnn! kalau gegirl alhamdulillah, kalau boboy pun alhamdulillah, yang pasti moga sihat semuanya ;-)

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...