My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Friday, January 3, 2014

~Tahun Baru Yang Baru~

Assalamualaikum,
Dear People...smile ;)



Alhamdulillah, kita masih bernafas dan berpijak di bumi Yang Maha Agung,
Moga Allah lindungi kita selalu.

2014!
Cepatnye masa berlalu!!!
Azam tahu baru mahu aktif menulis di blog sendiri...
Mahu dan mahu!hehehehhe, moga Allah mudahkan...
Insyallah nak cuba update satu hari mesti dengan 1 entry at least, hehehe,


Moga tahun baru bawa barakah pada semuanya...
Untuk menjadikan diri kita yang terbaik , buatlah sehabis baik,
;)

Apa agaknya azam umie aie'sya ye tahun baru ni????

Macam-macam nak buat dalam kepala ni, tapi tak tahu dan juga takut kalau tak mampu,
Apa pun alhamdulillah projek chocolate d'crunchy sentiasa berjalan,
Setakat ni ordernya dari sahabat2 terdekat,
Dan masuk tahun ni...
 igt nak open order if ada yang nak buat packing for goodies,
Nak cuba ! CHAIYOK!

Ada lagi satu   azam, tapi yang ini blum btul2 siap dan sedia,
Insyaallah doa-doakan lah ye semua...
moga Allah permudahkan saya untuk semua perancangan....

Saya juga doakan semua bahgia dan makin maju dalam kehidupan masing-masing...
Never give up ye, love your own way,
Jangan bersedih dengan apa yang kita ada, bersyukur dan berusaha memperbaiki segala yang kurang,
;)

(jom blogwalking!)

Allah sentiasa akan bantu kita.
Bila kita sentiasa ingat Dia. ;)
Makes your life more colorful with the blissful way.


Love note,

Ummie Aie'sya

3 comments:

  1. sy komen kat sini jelah yer ttg price kat Al Qasr Streetmall tu. Tgk interior kedai mcm wooww sgt kan? but no worries...harga dia sangat berpatutan. sy tengok dah ritu menu price dia. menu menarik, price pon reasonable sgt. jgn takut nk masuk yer! =)

    cth chicken kabsah price mcm biasa dlm RM12 gitu je. klu salah sori tp mmg x mahal mana. lebih kurang je dgn kedai arab lain

    ReplyDelete
  2. ya Allah salah reply HAHAHA nasib baik perasan. sorry ^^

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...