My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Tuesday, March 29, 2016

~Hoki Final- Selangor VS Penang~

Last weekend,
Tak p mana pun,
Tapi suddenly tokde ajak p tengok Hoki,
So ayuhlah ke Stadium Hoki PJ,
Kat dalam UM stadium tu,
heheheh...
Oleh kerana cuti sekolah pun nak habis,
Ayuhlah memenuhi masa cuti sekolah kayaknya,
hahhahahah

Semua pakat excited sebab dah lama tak p stadium kot...



hahhahaha

Finale beb finale..
Selangor VS Penang,
Bersorak bukan mainlah kan...
kita kan Penang , Abi pulak Selangor,,,
Memang kecohlah anak branak..hahhaha
tapi kejadian menjadi kekecohan melampau apabila Aimy terlalu excited
(hahahah, rasa nak lari tutup muka masa tu)
Bayangkalah, perlawanan tengah berjalan,
dan masing pemain tengah sibuk strunggle nak jaringkan goal,
tengah semua kusyuk dok tengok tetiba ada satu suara yang datang dari arah celah2 penonton telah menjerit GOALLL!!!! (padahal takde pun goal kat mana pihak)
iye suara itu dari si aimy ini,
dengan tidak bersalah menjerit lagi dan bertanya dengan sekuatnya.."kita menang kan umi!"
Hhahaahahah
ko agak macamnelah semua orang berpaling dan memandang...
hahahhahah
nasib baik dia tu budak kecik...
orang pakat tersenyum dan tergelak jelahhhh
hahahhahaha
aduyaiiiiii

si emy mmg over!!!
hahahhahahahah

Dan akhirnya perlawanan pun tamat dengan 2-2..
seri..
so nak kena penalty pulak,
after penalty selangor dapat 1 mata...penang 0...
so Selangor menanglah,
Apelagi berjoget lambaklah abie depa...
hummmm
cuba lagi Penang!!!!

heeeeee

Sekian...dulu noooo

kami sekeluarga ehehehhehe
minah yang over confident si emy dan abg wafiy yang relax steady...
;)
peace yaw...!



No comments:

Post a Comment

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...