My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Thursday, February 25, 2010

GOOD DAY!!!

Subhanallah..
Ada story menarik,
Sejak pregy aritu lum penah kalu tak muntah..
mesti nak muntah..
Especially kalu aku masuk dapur..
perghh..mmg jangan cakap la..
bunyi muntah pun mcm tak bley blah...mcm kuar selori je ..
tapi yg kuar aiir..air.air..dan finally air warna kuning yg masa...


BUT.
semalam,
aku pulang je dari ofis...sempat lagi racing2 jap...
sampai je kat umah...rutin aku slalunya masuk bilik dan trus baring..
Nak plak bila time husband aku outstation( tapi today dia dah balik) yeah!
tapi pelik smalam aku trus dok kat sofa depan...n dok layan tv..
dan paling pelik sambil tangan aku dok belek2 album2 kat tempat magazine!!!
pel;ik wehhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!
aku tak pernah buat melainkan tido atau baring...

hohohoho...
then...aku diam lagi...
pastu aku gie amek sunglass aku yang beso tuh..(dah lama tak pakai))
hahhahaha....
tau tak apa aku buat??
hahahhaha..aku pakai n dok sibuk ambek gambo!!!

hahhahahahah...
aku mmg pelik!!!!!!!!!!!
happy la...sbb yg lagi pasti smalam aku berjaya makan nasik diwaktu malam...
selama ni aku tak pernah mkn tau mlm2...wek wek je yang aku slalu wat....


DAN.
selepas maghrib aku trus check my pregnant date...dah bpe mggu ntah tak igt...hohoho..
11 minggu la!!!mggu depan dah genap tiga bulan...
and dah nak masuk trimester kedua dah..
hopefully akan ok....


AND.
Pagi tadi dah la bangun lewat.
Sib baik tak muntah (kalau tak dah take time berjam2 dalam toilet untuk wek wek je)
huwaaaaaaaaaaaaaaa....
dok dalam keta baru sedar...mmg aku tak muntah la!!!huhuuhuhuh
tapi tak tau la kalau husband aku lik arini tetibe aku ngade2 gak termuntah gak...
kalau muntah gak?????????????
mmg sah kot aku alah suami>>>;-)
hopefully tak la!!!!!!!cian la diya!

6 comments:

  1. bukan alah tu..nak manja2..hehehe

    ReplyDelete
  2. haishhhhhhhhh..
    shuuutttttttt..hohoh hooo

    ReplyDelete
  3. ::huhu sometimes u dah sampai masa stop muntah2 dear..happy for mom to be..::

    ReplyDelete
  4. hehehhe..
    tq syanaim...
    hope so....
    lembik jadinye...huhuhu

    ReplyDelete
  5. btul kata kerak nasi tu mlm ni mlm manja2..
    hahaha

    ReplyDelete
  6. hi a'iesya,i pn dh follow u :) best nye dh abes morning sickness..sure lega kn?happy for you

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...