My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Monday, May 14, 2012

~Lagu Boleh Craving Ke?~

Assalamualaikum and Hye?
Today byk pulak nak update,
Mood tengah ade...
dan baru selesai kerja2 tertunggak..
;-)

Korang....
Satu lagi craving tuk pregnancy kali ni yang saya lum sharing ngan korang,
Suka sangat kalu dpt dengar lagu Diatas satu Cinta.
Penah dengar tak?
Dengarlah....sangat best!
Eermmm..boleh ke nak upload kat sini ek?

hihihiih,
Best kan?
Terasa craving jugak tak?
hehehehhehe

Layan lagu pun okey dongggggggg...
Have a nice day everyone!

daaaaaaaaaaa


---------@ Ummie Aie'sya

1 comment:

  1. Sya~ dengar dua lagu kat blog sya ni... tak tau mane satu nak dgr, jap gi akak try search kat youtube yea..tengs Sya~ sihat tak ari ni?

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...