My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Wednesday, November 11, 2015

~Ku Terus Mencoba~

Assalamualaikum,
Post makcik baru nak buang habuk2 kat blog..
Heeee...

Alhamdulillah,
Bolehlah lepak lepak jap kat blog before balik, heeee
Nice!

Sambil layan lagu Awie..
Kita kasi goreng sket lah harini..

Just a little update about Naufal Wafiy,
Wafiy,
Alhamdulillah dah 5 tahun,
Tapi cakapnya masih ada pelat pelat heee
tapi dah boley diharap dah...mandi pagi sendiri pakai baju sendiri..
simpan beg sendiri...
nak minta tolong pun dah boley...

Begaduh juga dengan adik dia,
Bila si adik pulak jenis suka geram tak tentu pasal,
Sekejap kejap dtg gigit abg dia, sekejap datang lempang sesuka hati..
Heeheheh habis brutal lah si emy ni kayaknya...

Aimy ni jenis keras sket,
Jenis kalau nak itu nak jugak,
Kalau tak nak tu tak nak juga,
Memang menguji kesabaran habis lah part yang ini,
Memang mengurut dada ajelah selalu,
Tapi kena ada cara nak tackle si emy ni,

Tapi Aimy kalau jumpa baby atau adik yg lagi kecik dari dia,
Dia akan keluar trus sifat2 sisterhood dia,
Tetiba trus jadi kakak sgt!
Banyak lagi nak story,
Takat ni dululah...
nnt kita sambung lagi deh..


Moga jadi anak soleh dan solehah Wafiy and Aimy , penyejuk mata dan moga menjadi pemimpin orang orang yang bertaqwa...


si abang Wafiy,
Baik hatinya, heee


Si adik brutal,
Jangan main-main haaaa,
hahahha


bye,
;)

-------@ Umie Aie'sya



No comments:

Post a Comment

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...