My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Tuesday, July 20, 2010

saya yang sejuk

Salam dan selamat pagi, ye masih pagi lagi,
Today, saya ini tidak berpuasa,
Kerana????
Pertama...saya tidak sedar bunyi jam yang dikunci 4.30(nak sahur beb)
Kedua...Oleh kerana suami beroutstation, saya juga memohon pertolongan untuk kejutkan saya melalui morning calling,
pun saya tak sedar,
Saya hanya terjaga di pukul 6.10am..dush!!!
adehhh...akhirnya aku bawak bekal aja dong,
huhuhuhu...
akhirnya....saya tidak berpuasa la jawabnya....

Hari-hari yang agak sejuk di opis ini,
Saya menyebabkan badanku sgt kepenatan,
tido awal dong.....bdn pun penat je,

dan yang pasti baby juga semakin aktif,
moga sihatlah diya selalu...
sekarang nak update pun tak larat la..
mggu ni check up lagi..
check up pun kerap...
kejap je masa ye,
next month dah nak besalin...Subhanallah..cepatnye masa!!!!

oohhh, setakat ni belum beli lagi jamu set bersalin.
igt nak cuba NR lah...
ok jugak kata mereka yg sudah!

hehheh

sekian dan terima kasih,
Jumpa lagiiiiii

--------------------------------------@  Ummi A'eisya

4 comments:

  1. wahh...bawak bekal apakah...cam menarik jek....

    ReplyDelete
  2. akak tak bwk bekal ari ni...
    sya tu kering, sbab tu sejukkk je memanjang, pucat je..cam kurang vitamin, tapi sya suburrrr hahahaha

    ReplyDelete
  3. salam ziarah

    setuju sangat..NR mmg superb!

    ReplyDelete
  4. aza:hehehhe,bekal nasik jer...
    kak emme: adehh,,lamenya sya tak menulis ni>huhuhu...adeh...subur ekk..tak lama lagi insyaallah kak emmi plakkk...amin!!!
    ina: salam ziarah!hehhehe...ek..nak try la NR

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...