My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Friday, July 2, 2010

~Bila hidung mula sengau~

Salam dan selamat pagi, agak sejuk eh tak sungguh sejuk ok...
Dah beberapa hari hidung saya ini masih bersok sek,
huhuhuuh...
aduhai, terasa lemah aje badan den ni,
harap2 baby sihat ye,
kamu harus kuat nak....
aduhai...bila nak baik selesema ni,
penat rasa kalau terus selsema ni,
dah mmg sakit pinggang, dan ditambah sengal2 badan la jawabnya,
saya yang tidak larat ini menggagah juga dtg ke ofis,
Lupa plak...
saya nak update tentang barang2 baby,
Setakat ni segala yang wajib dah beli,
baju saya tak beli byk untuk newborn,
kata ramai orang, "baju budak baru lahir toksah dok beli byk2, baby cepat beso...."

hehehhe, saya beli ikut bajet juga dan kesesuaian,
ohhhh, cukuplah kot, harap2 cukuplah,
ohhhh, untuk bekung baby saya tak jadi beli, my MIL nak buatkan, ;-)
ermmm..itu jelah(kelihatan cara penaipan juga agak tidak bersemangat ye)
adehhhh,
2 tiga hari ni perut dah mula rasa sakit2, kenape ye..
jalan pun dah tak bley nak laju sgt, hehehe, mak buyung ohh mak buyung....

Mata sudah terasa pedih,
saya mahu rehat sebentar,
Ohh, seakan separuh mata je larat dibukakan,
bukaan 2cm,aehehehehehe,

Kemerepekan juga telah bertambah,
Tapi mana tahu sekejap lagi saya keluarkan post lagi,
ehehe...itu bila idea sedang mencambah lah...'

so, itulah update diriku ini.........
mahu pergi toilet daaaaaaaaaaaa

sekian dan terima kasih.
Jumpa lagi yee....

----------------------------------------------@ Ummi A'eisya










1 comment:

  1. wah..bersabar ye yong....upload la nanti gamba2 shopping kalo rajin...^_^

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...