My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Tuesday, July 6, 2010

~Mari belajar berpuasa~

Salam dan selamat pagi,
Sengau selesema dgn sendirinya hilang,
Tak perasan bila...
Tapi yang pasti kudrat tenaga mulai merudum..
mengapa??
ohh mungkin sudah merasa berat di badan,
Nak drive jauh2 pun sudah tidak larat,
Dan hari ini saya berlatihkan diri dengan berpuasa,
hehehhe...
Moga kami kuatlah ye baby,
Awak kena training ni..tak lama lagi dah nak posa,
Adehhhh.......
Hopefully oklah ye,
Sudah juga bersahur dengan tiga biji kurma dan air yang banyak...
uhuhuhu...ohhh...
Moga bertahanlah sampai ke petang,
heheh..dan pepagi lagi sudah berpikir nak berbuka apa...boleykah???

----------------------------------@ Ummi A'iesya

4 comments:

  1. kak chah..semoga kuat...tau baby muchukkk...

    ReplyDelete
  2. salam yong..selamat menempuh bulan ke 8..sudahkah yong memprepare sebuah bag letak didalam kereta? hehe ni opismate la ajar..masuk je 3rd trimester dah prepare satu bag..keperluan asas(aza pon tak pasti detail)..tapi should be pampers umi dan baby..baju umi dan baby,dalam dan luar..kain batik..benda2 asas mandi kot i guess..

    letak dalam keta..jadi bila2 dan dimana2 ada emergency kene p hospital (macam opismate pecah ktubannya di supermarket hehe..terus ke spital), makanya para suami tak perlu pening apa nak packing..sebab semua pon panik kat umminya kan...

    kalo dah buat ok la...^_^

    ReplyDelete
  3. sue : sedap ek ko mkn sup daging...huhu

    aza :hehehe, ha ah..alhamdulillah dah packing dah..lum masuk dalam keta je lagi..hehehhe, adeh...anywez tq for da info..aduhai..yong posa ni..tringin nak mkn big apple..kalau tak posa tak tringin pun haisshhhh..hehehhe

    ReplyDelete
  4. wahhh..big apple....sedap2..kat manakah ada?

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...