My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Monday, July 19, 2010

sejuk dan dingin

Salam dan selamat pagi,
Ya Allah, sungguh sejuk,
Namun digagahi untuk mencoret sedikit,
hehehhe, mmg dah lama menyepi, tapi masih giat blog walking,
Yang pasti, saya juga sedang menghitung hari,
Check up di klinik pun dah sekerapnya,
Alhamdulillah, setakat ni semuanya ok...

Dan hari ini di gagahi lagi diri untuk berposa,
ada lagi 2 hari kottttttt,
byk tuh..cepatlah bis ganti, adehhhhhhh,
taklama ja lagi nak posa, dan tak lama ja lagi nak smpai due,
hehehheheh,
oklah, kerja yang melambak juga menggalakkan supaya saya tidak terlalu lama menaip..
hahhahahahha,
yang pasti, petang ini mau goreng cucur udang daaaaaa!!!kan baby kan!!!

Sekian dan terima kasih,
Jumpa lagiiiiiiiiiiiii.

-------------------------------------------@ Ummie A'eisya

2 comments:

  1. yay!!!~~
    ni yang nak singgah ni..kekekek....
    take care tau...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..akak abis ganti dulu dari Sya, sya moga2 anda n baby sihat selalu...

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...