My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Thursday, July 7, 2011

~Hye Mentari Pagi~


Assalamualaikum.....
hye,,,,,
selamat pagi yeee
just wanna to say hye..
May Allah makes your day
:)

moga hari2 adalah hari2 yg penuh barakah Allah...
Now, setiap hari dan saban masa saya bersama anak yang setiap hari berbeza peel nya,

dan setiap masa belajar dan belajar tentang kehidupan dunia...
Moga Allah mengawasi dan membantu jalannya dan juga kita...

So, tak bley lama ni..
nnt saya text disini lagi key...
dan saya sgt2 rindu nak blogwalking blog korang semua..
huawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
oklah
tatattatat

2 comments:

  1. xpe.. nnt ada masa blogwalking ler.. hhehehe :) smoga idup kita dirahmati..amiinnn :)

    ReplyDelete
  2. hai umie yg comel & wafiy yang comelllll kuasa 2. hehe.

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...