My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Thursday, March 8, 2012

~My Second Journal~

Assalamualaikum,
May Allah bless all of you,

Dulu masa pregnant kan Wafiy ,
Terciptalah "My Pregnancy Journal",
Kalau berminat nak tgk 'pembikinannya' boleh click sini dan ini.

Skang saya masih guna buku yang sama,
Insyallah untuk anak2 yg akan dtg pun saya akan guna buku yg sama,
Cuma budget dan brg2 nya mungkinlah lain,
Hias2 kan pun nak kasi lain sket, heeeee,

Now and Today,
Saya dan masuk 7 Bulan,
Waaaaaaaaaaa,
Walaupun dah 7 bulan,
Bekerja masih lagi dengan pun semangat,
Ye mmg diakui sgt hectic dan letih,
Sakit pinggang dan belakang jgn cakaplah,
Tetambah bila nak bangun atau nak berkalih arah time tido,
Fuh! Sakitnya!
Itulah ibu ;-)

Walau di kesibukan yg amat sgt,
Diam2 cube curi masa nak listkan brg nak beli,

Counting2! sekejap sudah masuk Trimester ketiga!
Final Trimester!
Moga Allah permudahkan segalanya,
;-)

Wafiy dan adik Wafiy punye.

Today jugak ade check-up kat klinik kerajaan,
Petang iniiiiiiii...
So today half-day insyaallah,
n Abie will fly to Terengganu sampai Ahad ptg ini,
Selamat berjuang Abie!


---------@ Ummie Aie'sya


3 comments:

  1. comey je buku tu... yg sue buatkan tu eh? :)

    ReplyDelete
  2. Liyana : Sue dan kawan kawannyeeee ;-)

    ReplyDelete
  3. Salam

    Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

    Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.


    Terima kasih.

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...