My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Monday, September 23, 2013

~MICCOS EVENTS~

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

MICCOS?
Ye MICCOS adalah penganjur utama Walk For Health 2013..



Kalau nak review pasal WFH you all bley review di post yg sebelum ni atau click je sini
;)

MICCOS juga ada event lain yang menarik..nak tahu tak??? ;)

Okey...okey..meh sini nak kasitau cite sket ye..

"The Fifth Malaysia International Commodity Conference and Showcase (MICCOS) 2013"
yang dikelolakan oleh Ministry of Plantation Industries and Commodities (MPIC)" .
Event ni bermula 24-27 October 2013 di Malaysia Agro Exposition Park, Serdang, Selangor, Malaysia (MAEPS).



MICCOS.
Macam-macam produk pertanian and booth ya menarik ada.
Jadi moh le kite datang ramai-ramai ye!

Haaaa! Ade lagi yg best ni.
Bikers!
Ada event tuk you all ye..
MICCOS 2013 BiketoberfesT! 
Dan ini infonye!!!

Boley check kat website dia okey!!

Actually banyak lagi event and activity.
So you can directly check at this website ;)
Www.miccos.com.my or Www.facebook.com/miccos2013

Don't miss it okey!
Byee!
;)

Sent from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...