My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Monday, September 23, 2013

~Walk For Health 2013~

Assalamualaikum dan salam sejahtera , salam 1 Malaysia.
Hopefully hari ni korang lebih bersemangat!
Chaiyok!
;)

Jeng jeng jeng...
Today ada story best nak bagitau korang,
Dan semestinya nak sharing and nak ajak korang sekali join kali ni!!!!
WawwwwWeeeee!

Masih kau ingat...?
hehehheheh...
Ingat lagi tak last year kitaorang tiga beranak join Walk For Health kat Putrajaya???
Kalau tak ingat boley baca previous entrykat bawah ni...
http://allaboutastory.blogspot.com/2012/10/walk-for-health.html

Haaaa...kalau nak tahu, this year that events is coming again towards you!!!
So korang still and masih sempat nak rasai enjoyable moment and healthy experience ni..
Aktiviti ni best sebab :
1) boley bawak anak and family
2) Enjoy jalan jalan sambil hirup udara pagi
3) Boleh snap picture2 menarik
4) Boley menyihatkan badan! (yang ni penting kan!)
5) Ni jugaklah boleh merehatkan minda yang dah seminggu perah otak di ofis
6) Dapat isi waktu riadah dengan family dan jugak kawan-kawan.
7) dan sangat banyak-banyak lagi wooooo..
eh hadiah cabutan bertuah pun ade tau....
(Perghhhh.......)3

Dan bagi yang ade anak kecik...dun worry be happy!
Last year saya siap bawak baby 4month years old...
Baru habis pantang je masa tu...and bring along stroller okay..
Aimy masa tu kecik lagi but this year Aimy dah boley jalan..dah dapat kaki..
Maka excited lah dia nanti!!!
Dan this year bukan kami 3 serangkai je yang join tau,
Tapi all my family member adalah akan join!
Acu, Ode, Abeli and family, Pak Njang and family and Faizi's family
Wowwwww! Tak sabar tak sabar tak sabarnye!
Walk For Health 2013 Aku Datang!!!!!!!

Baju and nombor dah amek...
Taraaa!



Maka dengan ini adalah amat serius untuk saya sangat-sangat mengalukan dan mengajak anda anda semua membawa keluarga, sahabat handai, rakan taula, juga jiran tetangga ke Walk For Health 2013 anjuran MICCOS pada  28 September 2013, Sabtu bertempat di MAEPS, Serdang. Kat sebelah MARDI tu je atau sebelah UPM, Serdang.

For further details boleh search sini http://www.miccos.com.my/ dan sini http://www.kppk.gov.my/index.php/en/component/jevents/icalrepeat.detail/2013/09/28/1465/68/walk-for-health-2013.html

dan boley terus call :

No. Tel: 603-8880 3300
Telefon Terus: 603-8887 8340 / +603-8880 3427
Faks: 603-8887 8341 / +603-8880 3441
Emel: miccos@mpic.gov.my 

Jom jom jom! Walking walking walking!
Kite jumpe kat sane key!!!
Beriadah untuk sihat dan leisure time with your loves one!
Oleh kerana semangat tahun lepas yang masih bersisa ni saya tunjuk sket la gambar last year kitaorang join Walk For Health taraaaa!


 
last year baju merah..
this year HIJAUUUU! (Wafiy's favourate colour)
hehehhehe
So moh le kite pegi ye....
Ye`masih boley lagi....semuanya percuma sahaja dongggggggg!
JOM!!!!
Cannot wait!
Again!
Tak sabar tak sabar tak sabar!
Walk For Health 2013!!!Kami DATANG!!!!!!!!!!!




 

No comments:

Post a Comment

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...