My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Wednesday, September 12, 2012

~Sambutan Kecilan Sahaja :)~

Asssalamualaikum,
Selamat petang,

Ni cerita upacara mengejutkan sang besday boy semalam,
Actually mula2 tu plan bukan nak surprise sgt,
Tapi alang2 dah nak buat dan si suami pun tak tahu,
maka jadikan jugak
:)

Ramai yang telah menjayakannya...
Tokde, Acu, MIL,FIL..
dan seluruh keluarga sebelah husband.
Dan saya mmg pesan jangan gtau my husband tentang program yang dirancangkan ni.
:)

Sepatutnya semalam my hubby kerja,
Tapi tup tup tup last minit dia msg dia ada hal penting kena uruskan dan dia off smalam,
Saya pula dah planning time off dan nak masak2 petang tu,
Jadinya saya tak jadi masak, dan hanya beli.kikikiki,
Padan muka sbb nak surprise lah kononnya.
;)

So , start tengahari dah communicate dgn my SIL,
Dan saya dah call semua family tentang aturcara dan kat mana nak berkumpul.

Jadinya, saya pulang kerja macam biasa,
Dan buat2 takde ape yg berlaku.

Lepas maghrib,
Maksu and all family yang dtg dari rumah BIL semua dah sampai kat bawah rumah,
Masa my SIL call ckp dah sampai bawah rumah,
Saya buat2 cakap kawan dtg nak amek brg,
dia tak suspek pun siap soh bawak turun sampah
adehhhhhh (-_-")

Cuma lepas dah turun bawah,
Tokde yang jugak bawak kek besday lum sampai2
agak lama (20min jugaklah kat bawah kot)
kakakkakkakak (mahu nak kantoi nih)

Dan dari bawah kitaorang naik ramai2,
bagi salam
dan........................
bukak je pintu tgk2 my hubby takde kat hall
apadaaaaaaaaaaaaaaaa
sib baik tak nyanyi terus,
rupanya dia dalam bilik tidurkan aimy

So saya masuk rumah mcm biasa saja dan suruh dia gie tgk Wafiy kat luar pintu
Masa tu muka husband saya dah berkerut,
hahhahahah, dia dah mcm pelik,
and finally diorg kat luar tak nyanyi pun just wish jelah hahahhaha
sekali my husband nak konon2 tuutp pintu tak kasi diorg masuk
hahahhahhaha
dia tak terkejut tapi mcm pelik kotttttttttttt
dan dia tak tahu pun org nak dtg.........

so finally kitaorg pun sambutlah besday Abie dan juga secara tak langsung Wafiy jugekkkk
:)

besday boyssssss
abie n wafiy
Wafiy mmg tak bley blah tgk upin
dia nak terkam terus!
 
 
 
 

tgk tu!
kamera pun tak nak pandang
 
 


dede dah tdo,
tu pun dah ngamuk2 masa nak potong kek
kikiki




ni sape ek?
tukang kelui org sana sini
hihihihihi




tidak dilupakan kerjasama semua pihak!
plus tokde(tiada dalam gambar sbb tengah ambil gambar)
hihihii
 
finallyyyyyyyyyy...
habisssssssss...
 
Objektif majlis/program :
 
Hanya sekadar mengisi sedikit ruang waktu untuk menyambut hari kelahiran yg tersayang.
:)
just simple, sgt simple....
saja suka2 dan mmg berniat kumpulkan kuarga hubby supaya ada sedikit rasa happy di hatinya
(erm...happy tak???)
;)heeeeeeeeeee(bunga sgt ayat)
 
 
'
'
'
'
'
 
selamat hari lahir sayang sayangku..
Abie n Wafiy
;)
May Allah bless!Ameenn!
 
 

5 comments:

  1. wahh..sempoi abng pekji..pki kain pelikat je..

    ReplyDelete
  2. Salam Sya, famili cheng dekat boleh la wat surprise yg tak brape nak surprise tu, hehehe.. famili ujank jauh nun haaa kat Melaka@nogori... last month busday dia bulan puasa.. so, tau ape surprise nye.. dpt xcident tu la jatuh birthday dia..huhuhu.. pas tu mmg ingat nak sambut la busday.. tapi.. dah sedih.. tak jadi laa.. next year lak, InsyaAllah...

    ReplyDelete
  3. Mak Cik Sue : heheheh, sempoi lah sbb dia nak tdoq dah tidaknya

    Kak emme : Cianyeeeeeeeeeee, takpe nnt celebrate ngan baby lah...next month anniversary akak kan...wat laa...

    ReplyDelete
  4. Hahaha... kelako la... ok la jadik juga la seprisenya....eid milad ye abi wafiy n wafiy. moga diberkati di dalam setiap usia yg meniti :)

    ReplyDelete
  5. Xiet : Tenkiyu, hehehhe, itulah pasal kan..hehehhe..aminnn!

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...