My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Wednesday, June 22, 2011

~Ya Allah, Hatiku Gembira~

Assalamualaikum!
Dengan penuh bersemangat dan berkobar-kobar,
Serius tau,
Ini kemuncak rindu woooo,
Hahahhaha,
Saya maksudkan blog nih,

Kehadapan yang menunggu entry dari kami,
(Ummie dan Wafiy)
Saya mintak maaf banyak2,
Hehhehehe,
(chewah..ade ke tunggu entry kami niiiii)
hihihi..
(Masyaallah, dari start type sampai skang asik tersenyum, happy giler beb)
Hahahahhaa,

Ok ok ok,
Kekangan masa dan juga kemudahan canggih masa kini telah menyebabkan beberapa entry tersekat,
My Lappy, Aisha telah lama tidak sihat,
Makanya sekarang sedang menggunakan laptop suami,
Itu yang berjanggut nak dapat tuh,
hehhehehehe...

SApe tak rindu kot,
rindu nak sharing , rindu nak kasi type,
Rindu nak sharing!!!
(Sampai dah terlupa nak sharing ape..happy! :D)
Thanks Abie Wafiy...

So, ape citer....
Wafiy?????
Masyaallah,
Dia mmg sgt aktif ok,
Badan pun dah mcm kurus sket,
Tak lama lagi dah nak 10 bulan tau....
Lagi dua bulan dah nak setahun...
Subhanallah....

Korang,
Terlalu banyak nak story nih....
saya cuba post entry berjadual key,
Insyaallah setiap hari ade entry untuk mggu depan,
I'll try my best!!!!!!!!!!!!!!!

Ok, jumpa lagi,
nak kasi update my latest pic wif Wafiy................
Tapi apesal tak boley ekkkk,
huhuhuhu,
oklah kejap lagi cuba lagi key...


------@ Ummie Aie'sya

2 comments:

  1. Haha..YEss....

    Kegembiraan yang tak mampu dicover yong ni...hahah

    MESTI la ADA yang menunggu ok.....

    Love and mish you...

    -UmmuAmir-

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...