My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Wednesday, March 3, 2010

Nak pakai baju ape ni???

Adessss..
Lately ni kalu somiku ajak kuar..
Time nak pilih bajulah aku yang mula nak pening..
adehhh..
suar lagilah...tak payah cakap la kan..
masuk je tang perut dah tak leh kancing...
baju mmg la bley pakai lagik..
tapi mmg rasa pelik bila tang perut tu melekat kat baju..
adeh...
mmg ngah membeso perut den..
carik punya carik..
last2 pakai baju yang sama la jawabnya..
dah kena gie bli nih...
ntah bile...
nak kuar pun malas...
                                                           baju mane ni?????

4 comments:

  1. pinjam baju su la..baju su besar2..maklumla org sihat..

    ReplyDelete
  2. oohhhhhh...
    adeh...
    takmo nak bli bj baru ahhh

    ReplyDelete
  3. sya, sihat la harapnya...
    rajin nye apdet, larat ekk, hehehe...macam2 citer sya...
    akan tukang komen je la, wat masa nih, i've no idea to update my blog, take care Sya, laf u...

    ReplyDelete
  4. iya kak emi ku sayang...
    sihat saja..
    biasala wek2 tu ja...
    cuma mlm mmg lum ada selera la akak..
    huhuhu...
    bahgian sukan bz ka??

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...