My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Thursday, May 5, 2011

~Aduhai~

Salam dan selamat pagi,
Alhamdulillah,
Abie dah selamat tiba di JB,
Maka tinggallah kami dua beranak di rumahku syurgaku
;-)

Mood masih feeling feeling nak kemas rumah,
Tak tau nak kemas ape sebenarnya,
Tapi macam nak mengecat,
Pastilah tidak sebab itu rumah sewa Perbadanan Putrajaya,
Huk huk huk,

Oklah,
Sebenarnya adalah kisah si Wafiy dua tiga hari ni,
Start hari Selasa lagi dah macam sayu lah sikit,
Wafiy sekrang kalau gie Umah Cik Mimi dah mcm tak happy,
Dia tak nangis cuma muka dia seposen,
Pandang kita macam penuh pengharapan,
Aishhh, cam sedih lah kalau tengok,

Kalau tidak selalu bila hantar bukan main sonok dia banyak kawan,
Tapi sejak akhir2 ni mcm dia tak happy,
Dan sebab itulah,
pulang dan sampai je kat rumah memang melepak sekejap dengan Wafiy,
Main baling baling ball,
ucak ucak sekejap sampailah dia dah penat nak gelak,
Pastu barulah laju laju ke dapur,

Ermmm, ke sbb dia dah makin besar,
Mungkin dah tahu sedih kena tinggal siang hari,
Petang baru hambek diya,
Ishhh..memang cam teringat ingat haa muka si Wafiy nih...
huk huk,
Sebak sat.
T____T

Apapun ummie doakan Wafiy selamatlah ye nak,
Dunia akhirat,
Jaga diri bebaik,
Nanti petang umie amek okay..........


--------@ Ummie Aie'sya

3 comments:

  1. wafiy dh bsr la,
    hero kan,
    xley la sedey2 ek,,
    :)

    ReplyDelete
  2. biasalah tu umie....wafiy dah besar n dah tahu perasaan kena tinggal....bebudak mcm tu memang begitu...

    ReplyDelete
  3. Cepat Besar ya ...Wafiy
    Sehat dan Bahgia selalu.
    Salam Hangat Buat seluruh keluarga

    Slam Kenal

    Gions
    http://mamahamil.com

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...