My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Thursday, May 19, 2011

~BIG Mag saya yang punya~

Salam and hye people!
moga hari hari korang bermaknalah,
Saya seperti ceria menghintung waktu pulang dan menghitung hari menuju ke hari Sabtu,
Wah ! tak sabar kottttttttttttttttt.

Hari saya berpuasa,
Begitu juga semalam,
makanya sudah dua hari berpuasa,
Semalam semacam biasa pulang ke rumah dengan trafik yg sederhana ok,
Alhamdulillah kaki kurang lenguh sebab kurang jem,
Yelah awakkan bawak manual,
haruslah hari pertama hari mmg jem gila masa nak pulang,
Menangis bebbbbbbbbbbbbbbbbbb!

Dan semalam cravy nak mkn big mag!
wow! alhamdulillah...
hehehhehe..wafiy pun mkn...
hehehhehe, kasi jilat jerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


chewah chewah....
yummmehhhh kata Wafiy

buat mereka mereka yg nak tgk aksi terbaru wafiy,
inilah dia,
Budak makin aktif dan sgt galak berdiri atas org dan tepi tepi sofa,
gambar kat bawah ni,
dia tahan dengan bontot diya,
suruh jalan ke depan mmg dia kapai2 je tangan tuh,
dia takot nak langkah kaki,
hehehhehe, tapi sgt teruja dia!


dia tahan ngan bontot supaya tak jatuh!
hahahahha

eh eh eh,
cam susah nak imbang!
adeh!

itu sajalah dulu berita tuk hari ini,
Semalam abie dah ke Penang,
This week nak akad nikah Cik Sue!!!
yeayyyyyyyyyyyyyyyyy!

------@ Ummie Aie'sya

11 comments:

  1. cayalah wafiy dah dekat nak pandai jalan, heeeee~ acah2 bagi big mac, sian wafiy, tunggu la wafiy dah besar sok, takde can nak acah2 tau, hehehee..

    ReplyDelete
  2. "cravy nak mkn big mag" apakah??????? hehehehehe

    -Ummu Amir-

    ReplyDelete
  3. comel betullah wafiy makan big mac burger tu...

    ReplyDelete
  4. sedapnye wafiy,
    beger tu nk sama bsr ngn muke wafiy je,
    ekekeke...
    yeayyyy wafiy nk bertatih dah
    good luck yepp..

    ReplyDelete
  5. pandai wafiy ye tahan dgn montot die.. hehe comel :)

    ReplyDelete
  6. waaahhh ... da nak jenjalan dah dyeeee .
    go wafiy ! go !!! usaha tangga kejayaan . daki tangga tuu . =)) . jenuh la kak sha pasni men kejar2 ngn wafiy ... hihi

    ReplyDelete
  7. salam kenal...
    wafiy sangat cute..
    bulatnyer mate die..
    tak lame lg pandai jalan dah la tu..

    ReplyDelete
  8. Kak emme : hihihi, diye mkn jugak skit...

    Aza: Yong puasa tu yg cravy mcm2 tuh..ihihiih

    Kak zaidah : hihii, sedap!

    Na : hihii, doakan Wafiy tau

    Liyana : itulapasal, pepandai je diye tahan ngan montot tu..

    Efah :tulah, jenuh lah kami nak ligan diya..hihhih

    Mama Dhia : Salam kenal ;-) tq yeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  9. bile nak ada gamba amir dan wafiy together2 ntah....huuuuu

    ReplyDelete
  10. haha kelakarlah wafiy ni. tahan pakai bontot!

    ReplyDelete
  11. aza : itulah pasal..nnt kite amek ok ;-)

    Fad : budak mmg kelakar. suka buat aksi yg tak tahan punya. heeeeee

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...