My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Monday, December 12, 2011

~Gara Gara Karipap Ini~

Assalamualaikum,
Hye Pagi Isnin,
Alhamdulillah moga hari ni lebih diberkati ...

Hari ni macam biasa keluar pepagi hantar Wafiy,
Kadang2 kalau minyak tak dak after hantar Wafiy mesti sempat kalau nak isi minyak dekat Petronas Serdang,
Kadang2 kalau lapar sempat beli breakfast sekejap kat depan Uniten,
But Today macam tak sempat nak buat dua2,
Sebabnya minyak kerata dah tinggal satu takak,
Dan Hati meronta ronta nak makan karipap Sardin depan Uniten,
So kenalah buat pilihan yang bijak lagi mantap...
hahahhahaha...

Tapi hari ni saya telah membuat keputusan mengikut kehendak bayi dalam kandungan
(hahahhaham ayat tak bley blah, maka bayi dimuatkan dalam edisi hari ini)
Ye betul, saya membiarkan minyak satu takak itu dan menuju deras membeli Karipap.

Hahahhaha, maka dapatlah Karipap yang dirambangkan di depan mata,
Abie dah pesan kalau teringin mesti makan,
Takut meleleh cam Wafiy nnt,
huhuhuhuhhuhu....

Dan saya alhamdulillah berjaya selamat sampai di opis dgn berbekalkan minyak satu takak,
Maka pulang baru isi minyak lah....
huhuhu,
Actually today mcm akan byk gila kerja,
sebab tu saya update awal-awal.

Karipap oh karipap,
eh memang sedap tau,
lain dari yg lain,
besar inti plak banyak.
Memang Mantap!

nilah karipap ituuuuuuuuuuuuuuuuuuu



hihhhii
oklah tata bye bye....

nanti lapang2 sket saya update cerita Wafiy di Rembau key..
;-)

---------@ Ummie Aie'sya

8 comments:

  1. sya,
    u preggie!
    congrats! :))).
    dah berapa bulan??

    ReplyDelete
  2. ok, sekarang kita nak pi cari karipap sardin. salahkan Sya!

    ReplyDelete
  3. Jil : Tq, baru 15 minggu..3m +++hihihi

    Fie : P cari cepat! yum yum!hahahhaa

    ReplyDelete
  4. hahaha...owh sungguh sedap karipap itu....take care ye yong...^_^

    ReplyDelete
  5. alahai kat mane ni?? nak gi carik gak la.. saya kerja area mines seri kembangan.
    ~salaam perkenalan~

    ReplyDelete
  6. aikk bila awk prgnt? waaaa keli ketinggalan ketapiii...btw, tahniah tauuuu...btul kata hubi tu, dh tingin nk makan, harus p carik jugak hihihi

    ReplyDelete
  7. Aza : hihihi, memang sedap!

    Izzla : kat uniten bangi, ;)

    Kak eli : baru lagi la kak eli..hihihi, masih belum telepas ketapi,huhuu

    Nurul : sedap tau Nurul! hihihi

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...