My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Friday, December 23, 2011

~Mummy Yang Empat Bulan ++++~

Saya Tukang Cakap Hari Ini

Assalamualaikum,
Hye....
Hari ni Wafiy yang menjadi tukang cakap-cakap ok,
Kasi chance lah kan,

Semalam kami p Maeps lagi skali,
Ada sedara dari kampung datang,
Tapi Wafiy dalam mood yang tak berapa sihat,
Ada batuk dan selesema seket,
Tapi Wafiy ok je bab makan,

Cumanya bila makan steamboat ni Ummie Wafiy tu dia tak bape layan sangat kot ,
Mungkin diya penat atau mmg dia mcm tak bapa lalu makanan laut ni kot,
semalam dia byk makan telur dan bihun atau mee,
Tapi layan jugaklah dia mkn mcm tu,
Macam sedap je diye mkn haaa...

so ini picta latest my ummie yang mengendongkan adik saya itu ;-)

makan .

Dan Wafiy juga mmg masih seleema,
Dah dua hari selesema,
Semalam Abie baru balik Training dan esok ke Training lagi,
Jadi esok Umiie dan Wafiy je balik Temerloh ngan Wan semua,
Ade kenduri,
;-)

Oklah,
Next time jumpe lagi okeh,
Ini picta Wafiy dengan Pak chu Haziq

Maafkan muke slenge saya itu.


So salam Jumaat jugak ya untuk semua,
Have a nice day ye,
Doa Wafiy untuk semua,
Al Fatihah.
:-)


------@ Naufal Wafiy

4 comments:

  1. alahai nape nmpak mkin kurus ummi awak tu wafiy?
    awk byk dera dia eh, hehe

    ReplyDelete
  2. Sya, makan stimbot kat ner? sedap tak? kalo Sya maybe tak de selera, bg akak ni tgh selera ni, heheheheh....

    ReplyDelete
  3. Na : hihihi, Perut aii dah tak kurus na, dah muncit niii, hihihi

    Kak Emme : hihihi, makan kat maeps kak emme, ok ok je, tapi murah lah jugak, satu kepala rm 19.

    ReplyDelete
  4. omey nye wafiy . mekasih take over umie mengarang . heheh . kurus la umie wafiy . hihi . al-fatihah untuk wafiy sekeluarga ^ ^

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...