My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Wednesday, May 19, 2010

^ 6 month oledy ^

Now i am 6 month..
Subhanallah...3 bulan jek lagi...
Sungguh cepat masa itu!


hehhehe>>
apepun..saya ini masih sehat alhamdulillah..
cume smalam MC...terasa sgt kesakitan di belakang pinggang..
ohhh..mereka yang sudah atau sedang pregey tentu tahu kesakitan itu,
Semalam tak gie kinik pun..
Just rest kat umah..
Sambil nonton cita A Moment to Remember..
Ohh sgt best !!!
dah sedekat kot cita tu kat pc umah aku..tapi smalam baru sempat tgk..
Maklumlah bile keseorangan barulah kesempatan itu menjelma..
hekhekhek...
Ohh ape lagi ek...


Yang pasti my baby is so active...
diwaktu tido juga dia sgt active terase bagai bergendang dalam pewutt umi ni..
heheheh..
oklah...
hari ini juga terlalu sejuk..
saya mahu panaskan badan dengan>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MAKAN!
hohohohoho


see ya!!!!!!!
have a nice day!!!!!!!

4 comments:

  1. hi..
    oh da 6 bulan ek..
    take care :)

    a moment to remember cite korea tu ke?hehe

    ReplyDelete
  2. sedekad dah bg movie tu..
    haishh..

    baru tgok..haissshh..hee

    ReplyDelete
  3. wizza:hehhe..ha ah cita korea tu le...best!best!

    kerak: hahahah...i kan bz!!hhahah

    ReplyDelete
  4. eh x la..wiza bkn org kulim. tp sebelum ni dok kulim sbb keje kt sana. skang da pindah rwg dok ngn asben :) oo awk org kulim ekk..

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...