My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Wednesday, May 5, 2010

Selamat ya pengantin Baru!!!!!

ohhh..last week ahad..
gie somban..
hehheh...
kenduri en.kuzaimi n puan hafira...
ni member dari zaman upm,kerja n until now lah...
diorang ni kapel punya la jugak since dari upm..
dari fira ni dak dip lagik..
hehhehe..
alkisahnya time electin campus la diorang start!!
keran ngorat fira!!!!!
dan disaat itu hanset si keran ni hilang..maka kecohla..
dan dari situlah dorang kenal..hoohohooh
dan ramai jugak yg pegi...but my hubby outstation daaaaaaaa...


selamat pengantin baru!!!


hehhehe..amin...pasni ade yg melekat tuh!!!!!

2 comments:

  1. ::chomelnyer dia berjalan2 pakai baju pregnant..:D::

    ReplyDelete
  2. syanaim :tq...awak pun chomel jugak..hehehhe

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...