My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Wednesday, June 2, 2010

^Ngantok lagi la umie^

Salam dan ohh masih pagi, sgt sejuk dan juga mengantuk..
Saya terlupe nak update la,
Sabtu pagi yang lepas saya check up,
Ohh bukan dengan suamiku tapi dengan seorang makcik ini..cik wawa,
hehehe..
Suamiku seperti biasa outstation da..


Pas menjalankan rutin timbang berat dan sebagai tibalah masa nak scan,
hehe,
seperti biasa excited juga,
masa tengah scan, doc pun tunjukla,
"Ini mata dia, ini hidung ini, ini mulut dia dan..bla bla bla..."
Masa doc tengah cakap tu, alat scan tu masih di kawasan muka baby,
dan tiba-tiba,
saya ternampak dikawasan mulut itu menjadi seperti bulatan O dan semakin mengecil,
Doc, "eh, baby awak menguap ni.."adeh...
ngantok lagi anak saya ini..hehehehe..sory ye tidurnye diganggu,
hohoho, dan again dia menguap lagik, ohh sungguh cumil bibir itu..hohoohoh,
adehhhhhhhhh...


Dan yang lainnya ok,
cuma doc masih tanya nak bersalin kat mana?
hehehe, mgkin Hospital serdang or Azzahra bangi...
ermmm...ngah dok decide jugak nih...hehhehe
itu je citenye..


Sekian dan terima kasih
Jumpa lagi.........


-----------------------------------------------------------------@Ummi A'eisya

2 comments:

  1. menguap OOOOOOO...
    ikut nenek, kuat tdo..
    bwh meja pn jd...wahahaha...

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...