My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Wednesday, June 16, 2010

Saya yang tidak larat

Salam dan selamat pagi ye,
Terasa sudah berzaman tidak meng 'update',
Semalam pun sudah meng 'EL' kan diri kerna tidak tertahan rasa sakit di belakang,
Nak berjalan turun katil pun aduhai mak,
Tak daya den,
Akhirnya saya telah cuti semalam,
Dan hanya berbaring di rumah,

Ngilu2 kat bawah perut,
Mungkin baby sedang seronok untuk aktif dan sakit belakang pun asyik mengcengkam aje,
Tido malam pun terjaga-jaga,
Dan akhir kata, sekarang pun mcm tak larat,

Oklah,
Sekian dan terima kasih.
Jumpa lagi.....

-----------------------------------------------@Ummie A'iesya

3 comments:

  1. cian juga ke awak...apa la boleh dibuat kalo sakit blakang sebegitu rupa yer..

    ReplyDelete
  2. aza:huhu, awk lagi kesian jugak,skang ngah musim ms yg truk ye dikala mlm,aduhhh..perit tapi indah kan?
    hehhehhe

    ReplyDelete
  3. perit tapi indah...sangat betul...

    bila rasa teruk tu..pegang2 perut ckp..anak umi watpe tu...
    ayah dia kata..dia tengah happy pusing2 la tu...umi dia yg pening dan loya..hehe lawak plak..

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...