My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Thursday, February 10, 2011

~Ada Bau Itu~

Salam dan selamat pagi,
sorry la...gambo kat pantai merdeka masih pending..
Maaf ya..ampun...
guwe agak sibuk,
Tak sempat nak update,
Today abie wafiy dah fly ke Jakarta umtil next tuesday,
oklah tu kan,
Pernah dulu 3 bulan tau,
Ini kira kental lagik la,
Wafiy jgn cari abie ye malam ni,
huaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

actually...
saya nak tanye...
korang pernah tak tetibe suatu masa akan ade ter'bau' keadaan sesuatu kenangan dulu?
Alaaa..
camna nak cakap ek...
ntahlah...tapi yg nyata saya selalu jadik camtu...
bila ter'bau' mulalah rindu bangat sama kenangan itu...
Saya ter flash back masa tahun 2006 dulu,
Tahun saya graduate dan terus bekerja sambilan,
Saya sangat rindu kerja di zaman itu,
Saya rindu team binding yg sgt kuat,
Rindu kerja dengan kawan2 lama,
rindu aoutstation sama2,
rindu!!!!!!!!!!!!!!!!

Ada ketika tu kitaorg mmg tak dibenarkan beraya
sbb ade keja kat johor masa banjir johor tahun tu...
tapi kerja sgt penat and happening !!!!


abie wafiy tak satu opis tapi selalu lepak ngan kitaorang ahhh..















ehem ehem..jam nike ;-)



angah, mat, hei, saya, farra
dina, haron, yazed, apek ntah gie mana masa ni

sekarang sumanya dah kawen n beranak pinak,
ada yg masih bujang,
tapi 3 iron lady tu suma dah kawen..hohhoho..
suma dapat baby hero..adehhh...
dan rindu pastinya rindu...
hari kan dah wat gahtering
insyaallah next time buat lagi sbb hari tu ramai yg tak dpt dtg...

miss you all ;-)
huk huk huk

--------@Ummie Aie'sya



11 comments:

  1. huhuhu...memang windu saat2 dulu...

    ReplyDelete
  2. hurm..sya~ buat la gath lagi, hehehe..hope dpt join! tapi gambar abg akak takde pun...dia tak geng kowang ke,hahahhaa...
    *tweet sya, mase ni kowang bercinta syhhhh...erkk...hahahha!

    ReplyDelete
  3. kak emme: ujang pun geng lah kak emme oiii, cuma ujang lum masuk agaknye..hehehh...dan ini je gambo yg ku ada...haaaaaha
    tula next time nk wat reunion lagi...huhuhu
    shuuuttt...ha ah dok becinta la time nih...heeheh

    kak comel:windu kan..

    ReplyDelete
  4. dejavu ker nama dia kalau kita terbau pastu teringat2.. ntahlah..

    tapi saya selalu. cam ada satu bau ni.. kalau terbau mesti teringat masa camping masa zaman sekolah dulu..

    ReplyDelete
  5. deqna:ha ah..betul la kan..dejavu ekkk..hehehhehe...bley bau bau plak kan..adehhhh...
    tapi mesti tentang kenangan...;-)

    ReplyDelete
  6. eh..eh...yg baju biru tudung putih tu si ayin kan..kan..kan?

    ReplyDelete
  7. ha ah la kak ina...kak ini kenal ayin ke??????

    ReplyDelete
  8. aah kenal sgt...dah 3 tahun kut...memula kenal dari forumcari.com...pastu gather2 n sekali dia dtg umah akak kt semenyih

    ReplyDelete
  9. kak ina, saya dah tanye ayin...rupe2 nye kite pernah berbalas msg la kak ina, ni sya kwn ayin yg beli CD ngan akak dulu...heee

    ReplyDelete
  10. astaghfirullahala'zim...la ye ke?kekeke....camne leh x tau ek?

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...