My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Monday, February 14, 2011

~Off~

Salam dan selamat pagi,
Hye, saya off harini,
Kena amek jugak EL,
Pengasuh wafiy emergency hari ni...
Aduhai....
Abie wafiy juga masih diJakarta...
Cepatla esok..heheheh..
Ye..pulangnya esok,
Tak sabo nak soh abie wafiy tgk perangai baru budak sorang ni...
Dia shgt gigih menarik tapak kakinya...
Dan wafiy juga sedang selesema,
Ade pape petua ke nak bg cepat sembuh selesema?
Stakat ni letak minyak zaiton kat ubun2 dia supaya hdung tak tersumbat,
Saya ada penyedut hingus tu..tapi bila sedut hingusnya tak nak juga kuar,
nak bagi ubat selesema saya tak brani sbbnye ade kawan di GH bagitau...pekeliling dah kuar bahawa baby below 6month memang tak bley bg ubat selesema n batuk..
Ubat demam je boley...
Mohon petua ye..sesape ade cara nak hilangkan selesema...;-)

----@Ummie Aie'sya



Sent from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

  1. alolololo wafiy,tomeinya,auntie memang geram betul ngan wafiy,
    dear~,Mareesa Naima pun selsema,dah lama dah,i pun tercari2 petua nak kurangkan selsema ni~harituh ada jumpa paed,tapi memang dia pun tak recommend bagi ubat untuk baby below 2 years for selsema dan batuk ni~dia just bagi ubat untuk kurangkan sempit hudung tuh,tapi i tak bagi pun~

    ReplyDelete
  2. mrs nageb..kesian kan bila2 budak2 kecik ni demam..huhuhuhu..tapi alhamdulillah wafiy dah makin ok...
    ermm...sebab letak kat ubun2 diya minyak zaiton..

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...