My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Friday, February 11, 2011

~Orang Kuat~

Salam dan selamat pagi,
sekarang ni memang stock wat entry pepagi,
Bile dah start kijo jgn harep la mendapat nak update nih..
hehhehhe...
erm...kite sambung je la saki baki yang lum habis tuh...
cerita di malam hari di Pantai Merdeka...

kami !

org kuat dapuq!wehaaaa

org kuat makan!

merekaaaa inilah...
org kuat makan juga

org kuat membako juga yg baju biru tu...
sate pun ado ehhhh

ya..menu utama ikan keli bako
sponsor by abah den..
abah den bela ikan keli...so kitaorang siang dalam 30 eko..
ayam pun ado...tapi dah bis..tak dan nak amek gambo!
hehehhehehe...
makan makan makan...
tapi mmg abie wafiy suka bab membako..
suke ke?
ye...dulu kalau zaman kitaorang kat universiti dulu mmg diye la power hidup kan api guna batu!
hehehheheh..
ade lagi citer bab makan..nnt saya sambung ye..
time is up!

-----@ Ummie Aie'sya

2 comments:

  1. tringat lagu cinta pantai merdeka tuhh..
    hihi :p
    wafiy mkn juge ke ikan keli tu??

    ReplyDelete
  2. nano: na...wafiy tok sei la makan ikan keli..hehhehehe...
    tapi pas saya makan..wafiy pun mkn la..(makan dalam susu)hohohoh

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...