My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Thursday, February 24, 2011

~Alhamdulillah, She's Getting Better~


Salam dan selamat pagi acik acik pak cik pak cik,
Alhamdulillah,
Umie makin sihat,
Hari ni umie dah gie work,
Tapi hidung umie masih bunyi sok sek  sok sek,
Batuk pun masih bunyi bunyi koh koh..
Tapi she is getting better
(aicheh, speakang speakung..hoohoohoh)
Makaseh ye sume doakan umie...
Wafiy kasi orange ok tak?
Boley lah yer...nah..amek lah!
tq all!..
smile please................;-)

------@ Naufal Wafiy

5 comments:

  1. comelnyeee wafiy nieee..putih melepakkk..aunty geramm laaaaaaaa.. gigit2 ley?huhu

    ReplyDelete
  2. syafakillah Ummie Wafiy!

    p/s: wafiy post orange tu kat alamat auntie ekk =p

    salam perkenalan

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah cepat nye sya sihat, makan ubat ape sya? heee...cepat ape, lambat baik demam la sya...hahahah...

    ReplyDelete
  4. geram betul ngan wafiy...comel n gebuz...untuk mama jaga kesihatan....tengah musim tak sihat...

    ReplyDelete
  5. nadya: meh le gigit aunty

    xiet: alhamdulillah, tp cam ade flue lagik nih..huhuhu.salam perkenalan :_)

    kak emme :tapi cam still ame je bile dtg opis!huh!hidung makin tersumbat!

    kak chomel:heehheh, tuula..musim skang tak tentu

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...