My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Monday, February 21, 2011

~Saya mahu Stylo Mama Shoulder Bag Set dari Blog momschoice~

saya dan dia
budak ni yang nak cooler beg tu..iye..betul...;-)

Salam...hye ;-)
Ye.Betul.
Saya  yang mahu dan teringin sangat kalau boleh nak cooler bag tu.
(wah sungguh berangan tau)
Wafiy juga double mahu!
(ok ok...umi je yg nak sgt kan?)
Sebabnye cooler beg yang skang kecik dan tak berape muat nak muatkan botol dan ais bag..
(huhuhu..kecik je beg sebelum ni...kadang2 tak muat pun..cukup dlm 3 botol je)
hukhukhuk..
bila la nak beli tuh..hehhehehe

Beg yang sebelum ni kecik je dan dan tak cantik dah..hehehhe
(tak cantik sbb dah mcm koyak dah...sedey kan...)
Yang penting adalah cooler beg tu besar sikit dan boley muatkan botol2 susu selepas di pumpkan.

besar kan?hehhehe..mahu mahu..huhuhu

Dan Alhamdulillah, sampai sekarang saya masih BF baby saya.
(terimakasih ya Allah)
Berkat bimbingan kawan-kawan terdekat,
sharing sharing dari ibu ibu blogger yang sama2 menyusu
website website yang juga banyak membantu dan memberi galakkan untuk ibu yang menyusukan anaknya.
serta ilmu yang saya dapatkan di website juga lisan daripada mereka yang berpengalaman.
Alhamdulillah...

wafiy  said :umie,,susu please...
(dia adalah sedang merayu)
kihkih...

Sekarang sudah hampir 6 bulan saya menyusukan anak saya.
Saya berazam untuk terus menyusukan anak saya.
(chaiyok!chaitok!)
Moga Allah permudahkannya.
(amin ya Allah!)
Kerna saya percaya dan yakin khasiat susu ibu adalah tidak dapat diragukan.
Selagi larat dan mampu kudrat saya ni, insyaallah saya akan usahakan.

wafiy! i love you!
moga susu yang mengalir adalah barakah selalu buat kamu!
amin!


Artikel ini ditulis sebab saya mengidam iPad percuma MySuperKids. SertaiBengkel Adsense di laman web buat duit online & mulakan gaya hidup sihat dengan vitamin semulajadi ShakleeTrialPack



6 comments:

  1. comell nya wafiyy ni!! leh bwt menantu ni kak!! hehehe

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya.. tahniah atas usaha murni menyusukan bayi..JOM KE: ALL IN ONE

    ReplyDelete
  3. salam,

    dapat da ke cooler beg tu :)
    http://www.tetikusrusak.net/contest-birthday-party-paling-happening/

    ReplyDelete
  4. Salam.
    Akhirnya bagaimana? Dah dapat any giveaway tu? Anyway sekarang ni mesti Wafiy dah 3 tahun plus kan? Chubby lagi tak dia? hehe.. geram tengok. Baby yang rata-rata ibunya ambil set penyusuan shaklee memang dapat lihat betapa tembam anak-anaknya. Semoga Wafiy membesar dengan sihat ya.

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...