My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Monday, November 1, 2010

Rindu diye

Salam dan selamat pagi,
Alhamdulillah..saya sudah masuk opis,
Fuhhh...pepagi lagi dah bgn siapkan barang wafiy nak gie school
dan serta merta tringatkan wafiy,
wafiy buat ape ye skang?dah bgn ke?nangis tak?tringat muka wafiy waktu bgn  dari tdo,
tringat wafiy ngeliat pastu senyummmmmmmmmmmmmmmmmm...huwaaaaaaaa...
Adoyai, jiwa raga terseksa,huhuhu
Ya Allah aku berserah saja padamu..huhu
Harap2 wafiy tak byk ragam, Tuhan je tahu pisah sekejap ngan anak pun nangis lam keta bagai nak rak,
serioussssssssssss siapa yang tak risau kan...aduhai,dia masih kecil, sudah ditinggalkan,
dan saya memujuk diri lagi...
"wafiy, berdikari ye nak...moga wafiy belajar berdikari ye sayang"
meleleh lagi ayaq mata, adushhhh..


Dan alhamdulillah saya sudah buat stock susu untuk wafiy...
heharap sukup untuk diye,
rasa macam dok tgk jam je ni, baru kul 9 lebih kottttt,
anakku...astaqfirullah, jangan leka dengan dunia, istiqfar....
wafiy, tunggu umie ye, kang petang kite jumpe yeee...


Dan alhamdulillah sampai sekarang walaupun bekerja saya masih full breastfeeding,
moga rzeki tuk wafiy cukup nnt,
dan masih tringatkan wafiy...
keyla..nak pam susu sat...
anakkandaku....


adeh...guwe rindu kamu

si montok umieee...

ini pun umie rindu jugak..heeeeee



7 comments:

  1. Salam Sya, selamat kembali bertugas
    semoga wafiy n cik abe berada dalam keadaan yg menyenangkan....

    ReplyDelete
  2. lama cek tunggu update...

    adeiii...begitu pulak dugaan eh...rehat tak balik ke yong? sabar jela...cam da ley terasa je perasaan itu...

    aza da masuk 32nd week...adeila..rasa tak larat yang berganda2...T.T

    ReplyDelete
  3. kak emme:tq kak emme, rindu kamu!
    aza: wahhh, tak sabar ni nak tggu baby kuar...hehehhe..miss u !!!heheh

    ReplyDelete
  4. comella anak kamu sya.....besalah tue bile baru masuk keje...mesti teringt sangat2 pada anak...

    ReplyDelete
  5. mun...tq tq...hehehe..tula..sob sob..sob sob..

    ReplyDelete
  6. :) sabar ek.baru2 mmg camtu lah.lama2 ti ok.dont worry.kita cari rezeki untuk si kecil tu gak kan..

    ReplyDelete
  7. zuris:heheh,itulah..kuatkan semangat!

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...