My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Tuesday, November 2, 2010

Entry Oleh Wafiy

bila saya senyum..itu tanda saya suka..

Bila saya memandang..saya nak cam org tu..siape ni ye?

Bila saya mahu tido..sbb saya mmg penat ni...ngantok laa..aduiii

Bila saya mendengar..betul ke cite acik ni dok cite..mcm lain je..

Bila saya tak peduli sbb saya sungguh mengantok...buatlah ape pun saya nak tdo jugakk..

oklah..saya gagahi jugak bukak mata ni..
sbb saya dah jenuh kena hayun ni, 
depa dok angkat dan letak..tak puas le saya tdo..

hermmmm...saya dah malas ni...ummiee..
saya..emmmmm cam oouukk je saya ni..

dan inilah ummiee yang mengendong saya dulu..
kenape muke ummie saya begitu?
sbb saya poo poo..hohoho..
terimakasih buat makcik2 yang bergambar dengan saya..
dan juga makaseh untuk cik wa yang men'snap' gambo saya!
saya suka!
kali ini, saya ang tulis entry sbb ummie saya malas ye..
maafkan diye...sbb saya kdg2 bangun malam-malam,
Itu sbb ummie saya ngantok aje dan malas nak update,
ooppss bukan malas...cuma tak sempat..edehhh...
ummi oo ummie cepatlah amek wafiy,
dah nak lik skolah dah ni...
umiee oo ummiee...
hari ni byk tak stock susu wafiy,
Jangan ngelat pump ye ummiiee...
key la ummie, nnt dtg amek wafiy dengan abie ye...
saya nak gie kemas beg dulu...
tataaa...

by...
Naufal Wafiy

-------------------------------@ Naufal Wafiy 





7 comments:

  1. wafiy ai ni umie kamu malas pam...
    hahahaha

    ReplyDelete
  2. wafiy umi kamu nakal kat opis!
    dia suke nyanyi lepas solat

    ReplyDelete
  3. shomelllll gilerrrr wafiyyyyy!!
    ^____^


    *muahs cikit*

    ReplyDelete
  4. gummybear:bukan malas la dah pum awal la nenek!
    miszsue:ye cik sue..saya dah tahu umie saya mmg nakal pung!
    mama ayra:heheh..muahhh mama ayra jugak!

    ReplyDelete
  5. comel dan gebu nya wafiy ni.geram tgk!putih melepak pulak tu.a'iesya apa rahsia masa pregnen kt wafiy ni?nk jugak baby putih melepak :)

    ReplyDelete
  6. hunny:ape kk,seingatnye saya sgt suka mkn kurma!hehe
    dan minumsusu kottttt,heeh,adrianna pun cute jugak,mcm amoiii maaaaa!hehe

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...