My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Wednesday, November 24, 2010

`Hye wafiy datang!`

Asslamualaikum dan selamat pagi..
humphhh...ummie ni lambat sungguh nak kasi chance wafiy kuar post!
ehehhe...tak marah pun kat ummie..
tak mo la jadik anak durhaka..ehehhe
sayang ummie banyak banyak...
hikhikhik...
keyla...wafiy mahu crita nih..
semalam saya dan umie je di rumah,
abie gie berjuang ..fight fight!
dalam erti kata bahasa kini..abie gie outstation la kat TLDM lumut
(wafiy pun belum penah sampai kan ummi?)
wafiy wat ayat kesian ok..tak tahula umie tu kesian ke tak..huuhuhu
keyla sambung...
dan sungguh la saya ni anak kecil yang mmg tak tahu ape ape kan...
tapi kan..saya cam nak test je umie tu..
semalam saya wat hal tak tido..
hehehhe..best best...
puas umie dok nyanyi lagu mcm2..
tapi lagu laila haillallh..
(versi rentak hip hop hinggalah irama melayu)
tapi selalunya rentak Balada yang saya pilih dan saya akan terus tido..
tapi ooooo..tidak semalam ok..hehehhehe
saya sebenarnya dah tido banyak kat umah acik mimi,
wajiblah saya tak ngantok kan..hehehhe,...
dan cuba lah tgk gambo ni kalau tak caya


ade ke cam mengantuk muka saya ini?

dan saya saje wat tido..

dan bila umie letak je dlm bouncer..uumm cak!
saya lum tdo ok umiie

dan ummie pun mengeluarkan lagu yang saya kira asyik juga...
lagu yang bagi saya baru gila gila..
sbb ummie tak penah pun nyanyi lagu ni..
"ada seorang budak namanya wafiy..dia juga berkawan namanya...bla bla.."
hahahha..saya tdo...

zzzzzzzzzzzzzz

sorry ye ummie..wafiy tdo takla lewat sgt..
cumanya selalu kan abie yang dodoi malam cenggini..
so saje la nak test test testing...
adehhh...
oklah...
bye bye..next time plak...


-------@Naufal Wafiy

1 comment:

  1. 1. BPLP - http://danielzaidi.blogspot.com/
    2. BPSP - http://hasrulhassan.blogspot.com/
    3. BPWP - http://keraknasiputih.blogspot.com/
    4. BPIP - http://allaboutastory.blogspot.com/
    5. BTP - http://www.edrienahazelina.com/
    6. BLP - http://telordibasuh.blogspot.com/

    ANDA TERCALON
    Link :
    http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/2010/11/daftar-senarai-blog-pilihan-sekarang.html

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...