My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Wednesday, November 24, 2010

"THE BEST MOMENT OF MAKAN BERSUAP"

Salam dan selamat pagi,
Saya mahu join contest lagi!
ehehhe..
ni dari blog kak eliza ye,
dan lagi sekali selamat ulang tahun ye kak eliza!qiqiqiiqi
ermm...
gambo makan baradab ni eden idok le ade yg elok sgt..tapi ini je la yang ade ye..
boleh lah stakat nak gatal2 cube..hok hok..

"THE BEST MOMENT OF MAKAN BERSUAP"

oohhh gambo ku sendiri..tahun lepas punyo...
dan bersempena 4 dec ni saya ini pulak mahu sambut annivasary yang pertama yek!
bersama anakandaku...hohohooh
dan gambo di bawah ini adalah pada 4 dec 2009...
hhehhe...sangat tak semenggah!


itu saja..
sape yg nak join masih sempat nih...
sila ke link ini ye

tata titi tutu...

Sekian dan terima kasih..
hohoho..
-------------@ Ummie Aie'sya

2 comments:

  1. hihihi akak dtg nk curik gambar ni..

    ReplyDelete
  2. hek???nak curik ke...takpelah saye bagi dengan ikhlas hati..aiceh!!!!
    hohohoohoh

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...