My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Thursday, January 13, 2011

~Coding Weh~

Salam dan selamat pagi!
Ye masih pagi kan ? kan?
hehehhe...
Adoi mata dah berair nih dok tgk coding..
aduyaiiii...
dah terpeset-peset nih...
adoi..adoi..adoi...

coding nih menjuta hokey....

Tapi tak mengapa...
esok sahaja lagik mahu bekerja..
dan selepas itu cuti!!!
abie cuti yeayyyyyyyyy!!!!
kite nak gie mana wafiy????????????????????


wafiy :acik2 sekalian tahu ke wafiy nak gie mane?
ekekekkekek

------@ Ummie Aie'sya

10 comments:

  1. wahh..wafiy nak g holiday ek?
    baik2 ye :)

    ReplyDelete
  2. coding dlm blog ke? ingat wat keje, hehehe...

    ReplyDelete
  3. coding ape tuhh?
    semua mcm nama customer n alamat dia jekk..
    hehehe

    ReplyDelete
  4. zuris:hehehhe..yehoooo!
    kak emme:ni coding at tempat kijo la kak emme...menjuta tau hokkey!!!
    bukan coding blog...hahhahah
    nanonano:itu semua name2 syarikat yg berdaftar bawah statistik ni..hehheheh

    ReplyDelete
  5. Betul2..sy kalau buat design pkai coding..pergghhh terus berpinar kepala..serabut tgk code yg byk2 ni..

    ReplyDelete
  6. tembamnya wafiy ni lah geram tau. comel

    ReplyDelete
  7. dh lama x jenguk blog nie.. peluk cium kat bby wafiy... goram den.. chomell

    ReplyDelete
  8. mummy aish: hehehe...tuula...adoi..kalau buat blog semangat je ...tapi bile wat kijo trus bertambah pinor nye..heheh

    nurul: hehehhe, budak ni mmg kena gigit agaknye kan.

    rose:okeh aunty rose..saya akan peluk cium utk awk!hehhe

    ReplyDelete
  9. macam coding nama customer....banyaknye macam mana tak berpinor bijik mata....

    ReplyDelete
  10. coding nama syarikat nih acik chomel..nak muntah aishhhhhhhhhh...adoii

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...