My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Tuesday, January 4, 2011

~I'm In Green!~

Assalamualaikum!
Hye hye hye,
burrr..

ermmm??camni ke?

pastu camna?

eh..eh..terkejut lak..

ehehe..hye there!

ermm..paseipa tak ley nak duduk bersila nih...

aishhh..penatla...

adehhhh...

hemmm..melepet penat lohhh...

ecei cei ceii....


nak yang ini la umiee...

nota : selepas melawat adik Amir..
Kami telah ke ice room!
hehehhe...

-------@ Naufal Wafiy

7 comments:

  1. comelnye pakai hijau!! i loike.. mmg sesuai sgt sebab putih gebu gebas pulak tu..

    tk pnh try lg msuk ice room

    ReplyDelete
  2. fiza: heheh..gie ice room bangi tuh..dekat je ..hehehhe..
    kat nilai lagi beso tau!

    ReplyDelete
  3. wafiy~untie pun love green too!

    ReplyDelete
  4. untie emme:ohh???marilah kita geng!!!!!

    ReplyDelete
  5. ni dh buleh duduk ke belum ni kekeke

    ReplyDelete
  6. kak eli :buleh duduk dah..cuma dok pantau jugak..bpe second je nnt terbalik le ke depan..hehhehe

    fad:iman pun comey!!!!

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...