My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Thursday, January 27, 2011

~Percubaan Kedua~

Waaaaa...
Dah lama nak try publish guna henset...
Akhirnya...
Wakakakakakakaka..
Tapi camna nak bagi gambaq tu setting trus large ek????
Boley ke????



Sent from my BlackBerry® smartphone

8 comments:

  1. haah kan kalau publish entry stret dari hp memang gambar cam kecik kan...

    ReplyDelete
  2. deqna :huhuhu,,tula pasal..hehehhe..
    tak apolah..janji ley publish..hehehheheh..
    adoiiiii
    ..

    ReplyDelete
  3. hehe..afni pun xtau..rasa nye tu da ckup besa tu..ok la

    ReplyDelete
  4. afni: heeheh, tu ahhh..kira ok lah tu..hohohoo

    ReplyDelete
  5. eiii...geramnya tengo Wafiy bam bam.. Dah la putih gebu...!

    ReplyDelete
  6. berat wafiy berapa awak? bam bam sungguh comel. geram auntie ni..

    ReplyDelete
  7. Dear i tak sure camne nak ensure gambar besar ke tak masa nak publish tuh,but nak share my experience,kalau nak publish from phone I post via email and attachkan gambar yang nak dipostkan itu :)

    ReplyDelete
  8. mummy farhat : farhat pun debab2..huhuhu..gowam jugok!

    wardah :esok dah gie timbang tuk 5 month...tapi mase 4 month hari tuh 7.4 awak..tapi mungkin susut sket kot..sbb sume org yg tgk diye ckp cam dah susut..heheh

    mrs naqeb : hehhe..i pon gune email dlm phone..senang sket..huhuhu

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...