My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Thursday, January 27, 2011

~Ole-ole Dalam Bakul~


sukalah dia dok dlm tuuu..
nk masuk jugak2...


alahaiiii...ape yg ole2 nye?
tu ha bid yg wafiy pakai tu abie diya bli smalamm..


dan ini....
pakai trus je basah..
aduihhhhhhh

----@ Ummie Aie'sya

5 comments:

  1. sya, ti letak la video dia dok rayap2 kat dlm umah tu..mesti comey, nak jumpe tah ble la kan...

    ReplyDelete
  2. ciannyer dia kena duduk dalam bakul,....bebaik jangan sampai tersungkur....

    ReplyDelete
  3. kak emme: aritu nk letak dah..tp tesangatlah lmbt loading nya..huhuh

    kak chomel: heheehe..tuula..dok syok2 sgt tuh!

    ReplyDelete
  4. haha kalau i wat laundry pun i put my baby in laundry basket. tp itu dulu la. sekarang xboleh die dah pandai panjat2.

    ReplyDelete
  5. fad : ha ah..itu pun dah jenuh dok pegang diya...
    takot gak gatuh tergolek aduihhhh

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...