My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Wednesday, December 29, 2010

~Fresh From Oven!~

Salam dan selamat petang..
Aishhh..banyak pulak meng update hari ni,
Tadi tengah godek2 pc, terjumpalah gambo ni,
Aduyai,
Saya windu!
Windu dengan budak kocik yang sudah 4 bulan tuh,
Sekejap je masa..
Dan masa berganjak bulan ni la..
wafiy batuk n selsema,
Ohhh..mmg saya tidak tidur malam ye,
Itulah ibumu!
(ye..umie la)
ermm..seingat saya,
Masa wafiy baru lahir dulu tak pernah letak pun gambo diye fresh2,
Betul2 baru kuar perut,
Memang abie diye yang snap pun guna hanset,
Aishhhh...memang windu!
inilah Naufal Wafiy........
tgk la kaki diye tuh..
baru kuar pun dah bukak sendiri bedung tuh
adeh..

adeh....isk isk isk
(ter sebak sekejap)

----------@ Umie Aie'sya


6 comments:

  1. teciknye wafiy.tomey sgt!now lagi tomey sebab tembam.geram aunty tgk!get well soon okay :)

    ReplyDelete
  2. tersebak juga sebab teringat Kakal masa lahir. hmm, nama Wafiy sangat indah lah. simpan untuk baby no 2. :)

    ReplyDelete
  3. salam kenal..:)

    comellnya wafiy masa keluar.. mata terbuka je tk sbr nak lihat dunia ye sayang..

    dh besar ni lg comel sebab tembam! anak fiza kurus je dulu masa baby bulat bukan main lg..

    ReplyDelete
  4. kecik² dh aktif menendang..tu pasal tebukak bedung tu hehe

    ReplyDelete
  5. Fad : heheh, adeh..kaki tu aktif betul, iman sopan je..hik hik..baik sungguh iman!aunty nak dgr story mu lagik..soh mama cpat update ye iman..

    hunny :huhuhu, skang saye masih flue la aunty..

    wardah : ha ah..sebak kan..sayu je rase/...windu sungguh time tuh!

    fiza:hye fiza!!salam kenal jugak..hehhehe...awak ni jiran kak eli tu ke?hehhehehe
    takpe kurus janji sihat okay...;-)

    kak eli :itulah pasal..masa dlm perut den lagi asik dok menendang..senak perutku!hehehhe

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...