My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Friday, December 17, 2010

Kontest Blog Terkemas ♥

Salam dan selamat petang..
Ohh hari ini sangat sejuk..
Hari ini jugak saya di tag oleh puan emme yang cun!
ni kontest nye...






Syarat-syarat???


  1. Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3orang blogger ok :)
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
  8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 500 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)

Oleh kerana di Tag saya juga mahu tag le org lain...


- sue
- kak jue
- kak eli

hehheheh..selamat menjoin ya!!!!!

4 comments:

  1. uikkk..ade name kite pulok...ok2

    ReplyDelete
  2. gud luck sya~ akak tak penah tgk begitu ramai yg join kontes nih, coz sume blog nye kemas, huhuu....

    ReplyDelete
  3. wahhh..baiklah, keli buat jap lagi
    ;-)

    ReplyDelete
  4. ala...malu la nk join. hehehe

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...