My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Tuesday, December 21, 2010

~Jengket Jengket~

Assalamualaikum...
so ni entrry saya yang bersambung..
(aicheh..ayat mesti tak nak kalah ngan umie)
Umie mane de entry bersambung tau cam saya..
(aicheh....jangan potong elaun saya ye umie)
Ye...elaun susu beb!
key..meh nak sambung...
Di Ikea masa jalan...of course la saya akan jalan jugak kat tempat kanak2 tu kan...
Best memang best..
Tapi saya sudah penat dan bohsan..
yolah..
bayangkan sepanjang dalam ikea tu umie letak saya dalam stroller okay...
buhsan takkkkk?????????
(bosan wokay...)

umie jaja mende ni pun saya dah tak layan..
arghhhh..tak suke!
amende tuh..
eiiii..cam mggu lepas je benda alah tuh..
cume yg mggu lepas saya tgk lagi beshooooooo...eiiii..
ni tgk dlm N3 ni..
adeiiii...

dan akhirnya kami berjalan lagi dan berenti...
(dok lepak2 je..)
sambil lepak2 tu tetibe ade sorang akak chomel ni...
dia dok sebut camni
"one two three four"
"five six seven eight!"
sambil terlompat lompat okay
(uishhhhh....teruja wokay!)

heheh,
teruja atau ???
abaikan wajah saya yang mencebik..
sbb saya jeles untuk turun dan main macam kakak itu
(takpe..tggu ye akak..saya beso sket saya lompat2 lagi tggi tau)
bila sudah berperasaan begitu..adalah tidak baik..
umie panggei mainan ini 'jengket jengket'
dan kemudian umie tunjuk ini..
waaa...apeni??
umie pun tak tahu katanya..
tapi umie dgn xcitednye nak saya bergambar dgn menatang ini..
so layannnnnnnnzzzzzzz

yeehaaa!
oppssss..tak sampai nak cekau...

dan eh eh eh..
ade 'kegemaranku' disini


ye..cermin kan...
cermin...

dan saya penat mahu pulang sudah...


yeayy pulanggg.........
(tapi singgah 1 utama kejap)
pehtu baru balik..adehhh

dan balik mandi trus tdo!!!!!!

--------------------
habis sudaaaaaa
ermm..tetibe rindu abie saya

bye!
------------@Naufal Wafiy


7 comments:

  1. dia kalo jenjalan tak manyak ragam ekk...elok je senyum2 yea...

    ReplyDelete
  2. mummy kysha:heheh, ye diye memang penat tuuu..
    kak emme: kalau penat nangis kejap bagi susu.titoo la diye...sekang mmg cam tuh..nanti time nak lasak tak tau la..hopefully wafiy tak meragamla...hohoohoh

    ReplyDelete
  3. comel nyee anak sis.....putih melepakk..hehe

    ReplyDelete
  4. muka dia ikut muka abie dia aaa...hoho~ (^^,)

    ReplyDelete
  5. elmo: tq elmo!kamu itu juga bakal jadik puan dan insyaallah ibu kelak!aicheh!
    yana :yolaa...hailohhhh..tidak syak lagi la yana oii

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...