My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Friday, December 3, 2010

`will be heading to north~

Salam dan selamat petang yang sungguh berbahagia..
Kenapa bahagia???
hehehhe sebab sikit jam lagi saya mahu pulang ke kampung ye..

ceq nak balik utaqa ni..
dalam kepala dok pikiaq nak buat apa tak tau..
tu dia slang utaqa nak keluaq..

hahahhaha
ye....
saya dalam mood ok suam2...
kerana saya dan wafiy saje yang pulang,
insyaallah next time kita pulang kampung sama2 ye abie..
chaiyok!
GO!GO!GO!
FIGHT!FIGHT!FIGHT!
WIN!WIN!WIN!

dan esokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...
my anniversary............
4 Dec 2009 - 4 Dec 2010
1 year!
Alhamdulillah...
"selamat ulang tahun abie"
......
saya.kelu.dalam.sendu.
i miss u!
ya.hati.bagai.ramarama.terbang!
;-)
------------------@ Ummie Aie'sya

3 comments:

  1. yuuuhuuu...setahun yg lalu jgk aku,alip,wawa n afiq pergi ke kulim...
    hepi enibeseri sya & faizi & wafiy....

    ReplyDelete
  2. beshnye wafiy nak balik kampung.nanti kirim salam kat orang kampung okey :)

    ReplyDelete
  3. yuhuuu gummy bear....tq a lots!kejap je mase kan..uhuk uhuk..ko pun dah jadi nenek dan bakal jadi mak!eheheh
    hunny:dah kim salam dah..hehehhehe

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...