My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Friday, December 31, 2010

~Sudah Di Wad Bersalin~

Salam dan selamat tengah malam,
Ye..saya belum tido,
Wafiy dah tido,
Sedang syok melayan lagu di blog,
Tetibe saya dapat msg dari kawan baik saya,
"Salam, aza sudah di wad bersalin"
Ye kawan saya sudah masuk wad,
Insyaallah malam ni atau sok pagi bersalin la tuh..
Esok wajib gie lawat dia..
Ekceli sepatutnye dia nak dtg rumah saya,
Nak lepak2 sembang2..
dan nampaknye baby diye tak kasik chance la,
Baby dia ajak gie beborak kat spital la esok..
Ye.Dan otomatik esok ada hal yang boley dimasukkan dalam jadual awal tahun.
hehheheh
Esok kan tahun baru!
lagi beberapa minit nih...
Aza! Your baby is new year baby new born okay!!!!
hehheheh...syok syok..
Meh le kite sesama doakan aza dimudahkan ye...
AMIN!

Dan suami saya sedang berperang dengan sakit demam,
Dia baru je bbm..
Doakan jugak  ye suamiku dimudahkan,
Moga selamat pulang..
Hari Ahad la baru pulang...
Alhamdulillah..lega seket hati niiiii..
Jum la tdo..
Ke korang nak tggu kul 12 nih..
Heh???saya nak tdo before si kecik ini bangun,
tak lama lagik bangun lah diya tuh..................

bye bye...

------------@ Ummie Aie'sya

4 comments:

  1. wahhh baby tahun baru la aza...xsempat la keli nk kem salam kt aza tu hehehe

    ReplyDelete
  2. hehehhehe..
    takpe la kak eli..
    hari pun sempat lagi kem salam..hehehhehehe

    ReplyDelete
  3. wah salam diterima...terima kasih2... sudah 9 hari amir hamzah saya..pipi sudah bertambah tembam...

    -aza-

    ReplyDelete
  4. hehehe, bam bam ek..tggu la kejap lagik dia pun berketul ketul lah tuuh..

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...