My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Monday, December 20, 2010

~Ter Tiarap~

Salam dan selamat pagi,
Ye saya ini sedikit mengantuk hari ini...
ni anakanda meniarap kan diri..
tapi lama je sket dia akan menangis sesuka hati
(adeh...wafiy ohh wafiy)
layannnnn...
(Umie dah tersengguk2 nih..ngantok dong)


aikkkkkkkkkk

tengah ok lagi...

apesal la umi tak angkat2 lagi ni..

haaa??

uhukhukhuk

mie...mie..mie...

ha...sekian..
ponatlah tuh!

entry ini khas untuk TokMa and da geng di kampung!

------------@ Umie Aie'sya

6 comments:

  1. rajin2 training ...nanti kuatlah tu...lepastu cepat2 jalan yer

    ReplyDelete
  2. wahh..dah pandai menerap dah wafiy...
    hati2 naaa....jgn tergolek doQ lak yea...kang menjoi pale gondol dia, hehehe....

    ReplyDelete
  3. tak lama lagi wafiy tlg umi mop umah ek.menjulur sana sini.hehee..

    ReplyDelete
  4. acik chomel:ehehhe...tula..dok training dia la ni...
    kak emme:hehhe..tu ah..kena dok tgk gak dia ni...kalau tergolek tuh mmg q eyau kuat la satu umah dengo sora dia..hehhe
    mommy kysha:heheh..adeh..mmg tak yah mop la pasni gamaknye..tapi wafiy cepat je nangis pas meniarap..dia tak takmo meniarap lama2 pun..hehehhe

    ReplyDelete
  5. time ni boleh lah
    kita tak angkat dia dian, pastu letak kepala penat
    nanti dah reti merajuk
    menjerit lah dia mintak angkat
    pastu dia kejar mintak dukung

    ohhh rindunya kat eisya yg dulu

    wafiy, aunty geram tgk lengan tu.

    ReplyDelete
  6. dayu:huhuhu..rindukan??anak2 ni cepat je membesar..mcm tak sempat nak kejo...hehhehe
    wafiy ni pun cam dah susut sket skang badan dia...dah nak main je kijo haa..
    mainla wafiy ye...minum susu byk2 ye...
    (tapi tuula ...minum pun kekadang memain je budak molat nih)

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...