My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Wednesday, December 15, 2010

~Kawan Baru Saya~

Assalamualaikum...
hye hye...
Ye..saya sedikit penat
(sebab tu asik ngamuk je 2 3 hari ni ye umie)
Penat asik gie jalan jalan..
hehhehehe..
bukan...sbb saya dah besar!
Ekceli saya merasa tidak lengkap plak kalau dah lama tak kuar post
(aicheh...konon macam saya ni blogger tegar la)
hehehhehe..
(Tahu takpe..umie jangan jeling2..kita ade share 50% kan)
perghhh...mmg habisla blog umie ni jadik cam blog saya jugak..
tak apelah kan...kat mane curahnye susu kan..
(ekkk??ade ke pepatah cam gitu???)
oklah...oleh kerana umie dah story banyak pasal gie Pahang..
(ekceli saya yang nak bikin crita ok..)
jadi saya cite seket je la...
hehehehe...
ni berkenaan kawan baru saya...
tedeng....

haa...nama dia umar......
jangan salah sangka..umar baru bangun tdo tu...
(sbb tu muka dia cam garang sket)
saya menegur dia dengan ramah
"assalamualaikum..nama kite wafiy..."
umar tetap berdiam berdiam diri......
(takpe..umar ngantok lagi tuh)
umar dilahirkan sehari selepas saya..
(ye..29 ogos 2010)
ibu dan ayah umar...
bertunang,kahwin semuanya sama tarikh dengan umie dan abie saya...
kalau lahir 28 ogos jugakkk???
ehehhehhe...mmg samala kan..........ehehhe

ye..itu crita tentang kawan baru saya...
kang nnt saya update..
crita jalan2 dengan umie..

peace bebeh..
(jari saya silap logo la!)

---------------@ Naufal Wafiy

2 comments:

  1. amboi comeynya dia.. sambil tido pun leh senyum2 sambil wat peace lagi....

    ReplyDelete
  2. deqna :dia mimpi la tuh...tapi tak jadik peace dia..hehhe

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...