My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Friday, April 15, 2011

~Rezeki Tak Terduga Di Pagi Jumaat~

A shape of heart into....

Red Velvet Cup Cake..

umm..
lovely
yummy
;-)

Thank you Fiza,
Fiza , one of my 'boss kecik'
She's a pregnant lady, 
has carried a cute little angle inside her tummy,
May God bless you.
Thanks once again.
Red Velvet is yummy!
;-)
May Allah bless all of us....tata....
(nak makan kek bagi habis now!)

teh heeeeeeeeeeeeeeeee....

-------@ Ummie Aie'sya

8 comments:

  1. huwaaaaaaa
    nak skit
    smpai sudah na xjumpe lg spisis kek mcm ni kt kuantan,
    ishk,,,

    ReplyDelete
  2. Na : Janganlah kamu menangis, hehe, kite pun baru je 1st time mkn, nak buat, tapi malas dan tak berbakat!.hihihiih

    ReplyDelete
  3. Salam kunjungan .. Singgahlah ke blog saya ;)

    ReplyDelete
  4. ko tgk kwn ko pun nk tu...
    ape kata ko buat..bg plk aku rs ye..ko ade ms seminggu wat smpi jd kehhh

    ReplyDelete
  5. Guumr bear :sorry lah kawan, kalau nak nnt bila aku dah pindah Damansara baru aku start buat sampai jadi okeh????hahahhaha..pastu kalau kau tak dtg rumah aku, siaplah, tapi aku rasa lepas ko beranak lah kot..hahahhaha

    ReplyDelete
  6. WAH!.. BESTNYA DPT KEK YG TGH FAMOUS NI...

    ReplyDelete
  7. Kak munna : best best...memang sedap! nak buat tak pandai lah...

    Shah-kayrul :memang best sebab orang belanja..hihih

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...